26. kolo
05.03.2006 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 0:0

Málaga se rozešla s Valencií bez branek, zůstává na chvostu tabulky, hosté klesli na třetí příčku. Do sestavy Che se vrátil Marchena, který tak nahradil Navarra, zraněného Baraju nahradil v záloze Fabio Aurelio. Valencia trefila zásluhou Miguela a Fabia Aurelia dvě břevna, za domácí trefil Bóvio tyč. V dresu Málagy chytal debutant Manolo Reina. Domácí začali lépe a měli šance ze standartních situací. Juan Rodríguez i Alexis však hlavičkovali mimo Caňizaresovu branku. Po půlhodině naběhl na odražený míč po střele Angula hostující Miguel, ale napálil míč jen do břevna, Regueiro pálil zdálky dvakrát nad.

V druhé půli napřáhl po autovém vhazování Bovio, ale Valencii zachránila tyč. Po necelé hodině hry střílel těsně vedle Aimar, o pět minut později trefil z trestného kopu břevno Fabio Aurelio. Málaga mohla vést, ale Juan Rodríguez hlavičkoval nad, pokus Edgara vyrazil nohami Caňizares. Deset minut před koncem obešel Aimar dva beky, ale do střely mu vložil nohu další z obránců. V nastaveném čase málem daroval nezkušený Reina hostům výhru. Slabý trestný kop Fabia Aurelia jen vyrazil, ale pak zázračně zblokoval dorážku Marcheny.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*0:1

Villa

Reagovat
HOST*

doufám,že tentokrát už body neztratíme a že napravíme malinkou chybičku z minulého zápasu....Valencia go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je krááásné....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak takhle by mohla Valencie rozdávat body dál

Reagovat
HOST*aimar21

neboj bude madridu rozdavat ale nie body ale goli!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele