10. kolo
05.11.2005 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:1

V holém boji o záchranu Bilbao dlouho vedlo na Espanyolu, ale tři minuty před koncem zachránil domácím bod Coro a Athletic je tak stále na posledním místě tabulky, Espanyol jen o místo před ním. Hostující kouč Clemente tak začal svou pouť remízou. První šanci zápasu měl hostující Iraola, ale jeho volej na vzdálenější tyči byl zblokován do zámezí. Druhá akce hostí už byla gólová, když Yesteho centr hlavičkou přesně usměrnil Prieto. Chytrý lob Iraoly šel nad, hlavička domácího Lopa byla z přílišné blízkosti a Aranzubía ji stihl vykrýt. Espanyol tlačil, byl však na štíru s koncovkou. Pokusy Luise Garcíi i Tamuda šly vysoko nad.

I druhá půle běžela pod taktovkou domácích. Střelu De la Peňi vyškrábl Aranzubía konečky prstů, mimo šla i další akce Tamuda. Dvě minuty před koncem ale Tamudo nabil do jasné šance Corovi a ten napálil z voleje míč do sítě. Hosté mohli zápas ještě zvrátit na svou stranu, ale Etxeberría nezvládl svou koncovku, Gurpegi orazítkoval břevno.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele