19. kolo
15.01.2006 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés 0:2

Největší překvapení se událo v Galicii, odkud si přivezl výhru poslední Alavés. Konečně se trefili oba jeho útočníci Aloisi a Bodipo. První gól dal Aloisi po 20 minutách hry, když prolomil ofsajdovou past, a s přehledem otevřel skóre hry. Depor byl směrem dopředu neškodný, naopak přidal po změně stran druhý gól hostí Bodipo. Na gól mu nacentroval Aloisi. První větší šanci měl Depor až po hodině hry, když nalevo obešel čtyři hráče Arizmendi, ale pak trefil jen boční síť. Na druhé straně pálil nad opět Aloisi. Domácí Xisco střílel zblízka nad, byl zcela osamocený a hodně se na sebe zlobil. Depor se trápil, po rohu minul branku i Juanma. Šest minut před koncem nezvládl koncovku ani Sergio a senzace byla na světě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Marco

To si děláte srandu když prohrajete před domácím publikem s posledním týmem ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele