21. kolo
29.01.2006 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Real Sociedad 3:1

Alavés si poradil s chřadnoucím San Sebastianem a přenechal poslední příčku tabulky Mallorce. Pod novým koučem Olivou už tým podruhé zvítězil. Dvě branky vstřelil Aloisi. Baskické derby přitom začali lépe hosté. Po pasu Xabiho Prieta ale neprostřelil Costanza Nihat, nad střílel Gabilondo i znovu Nihat. Alavés byl úspěšnější, když nedůrazného bránění hostí využil Carpintero a prostřelil klubko hráčů před ním i gólmana Riesga. Na druhém gólu domácích měl podíl gólman hostí, když centr ze strany jen tečoval a volný Aloisi dal svůj první gól. Další možnost měl Alavés po pasu Aloisiho na Bodipa, tentokrát však Riesgo svůj tým podržel. San Sebastian se nevzdával, po centru Racena se však podruhé trefil Aloisi, tentokrát z voleje. Hosté už jen snížili, když odražený míč trefil Stefanovič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Nihat

Alavés-Real Sociedad 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele