3. kolo
18.09.2005 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 1:0

Osasuna se otřepala z neúspěšného výsledku v Poháru UEFA s Rennes a zdolala Sevillu. I Sevilla selhala v duelu s Mainzem, ale první šanci měla ona, ale Daniel Alves minul střelou zdálky Ricardovu branku. Hosté kontrovlovali první půli, ojedinělou šanci Pamplony měl Miloševič, když se dostal s míčem do pokutového území, ale jeho střelu levačkou Palop vyrazil. Šance zahazovali hosté, když už se trefili do branky, zasáhl spolehlivý Ricardo. Tak neuspěli Aitor Ocio, Kepa či Kanouté. Do druhé půle Osasuna vlétla aktivně, Moha vystřelil levou nohou, ale opět zakročil Palop, o chvilku později hlavičkoval po rohu vedle Romeo. Po hodině hry se blýskl hostující Jesús Navas, prodribloval se do šance, ale Ricardo byl neprůstřelný. Výhru Osasuně zařídil až David López po pasu Webó. Zvýšit ještě mohl Francisco Moreno, ale skóre se už nezměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele