29. kolo
22.03.2006 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:1

Espanyol sahal v Bilbau po třech bodech, v 96. minutě ale vyrovnal kapitán Yeste. Jako první střílel hostující Coro, ale nad. Domácí Guerrero potom pálil z trestného kopu spíše na tribunu. Velkou šanci měl po přihrávce od Cora Pandiani, ale baskický gólman Lafuente vyrazil jeho pokus na roh. Trestný kop Yesteho vyrazil Irizoz nad. Deset minut před půlí pronikl do vápna hostí Yeste, Iraizoz ho srazil a kopala se penalta. K míči se postavil Aduriz, ale Iraizoz svou chybu napravil a vyrazil míč do bezpečí. O tři minuty později přišel pro domácí trest. Zabaleta našel přesným centrem Juanfrana a ten prostřelil Lafuenteho. Po změně stran pálil nepřesně hostující Posse, po zblokovaném centru domácího Iraoly střílel nad Yeste. V šesté minutě nastaveného času se blýskl samostatnou akcí Aduriz, přihrál přesně Yestemu a ten vyrovnal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele