23. kolo
12.02.2005 22:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo La Coruña 1:2

Valencijské šance na obhajobu titulu definitivně pohřbila sobotní domácí prohra s La Corunou. Nevyhrála už pět zápasů v řadě, pro hosty to zase bylo teprve druhé vítězství v posledním 11 zápasech. V brance domácích dostal po nepříliš přesvědčivých Canizaresových výkonech přednost Palop, v obraně nastoupil Carboni, v útoku dvojice Di Vaio s Corradim. První zahrozili hosté, když halvičku Andradeho likvidoval na brankové čáře jeden z obránců. Valencia pak převzala otěže hry, ale trestný kop Fabia Aurelia šel mimo Múnuovi tyče. Velkou šanci spálil po Carboniho centru Corradi, Múnua jeho střelu vyrazil.

Krátce před půlí šel Depor do vedení. Scaloni obral o míč Baraju, jeho střelu vedle nešťastně tečoval Albelda a Palop v brance byl proti změně směru míče bezmocný. Při odchodu do kabin domácí fans pískali, v druhé půli je všakm záhy upokojil Di Vaio. Rufeteho centr prošel přes Andradeho až k němu a Ital zblízka nezaváhal. Domácí měli více ze hry, Múnuu ohrožovali Fabio Aurelio i Baraja. Skvělé zákroky předvedl gólman Deporu i při šancích Di Vaia s Mistou. Do vedení šli po krásné akci opět hosté, když Tristán nezištně vrátil míč zpátky Víctorovi, a ten se trefil ke vzdálenější tyči. Po vyrovnání sahal po Marchenově centru hlavou Di Vaio, ale gól mu nebyl přán.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by mohol byt celkom dobry zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele