14. kolo
05.12.2004 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Athletic Bilbao 2:0

Sevilla zdolala Bilbaa a Julio Baptista přezdívaný zvíře, byl u všeho podstatného co o její výhře rozhodlo. Domácí mohli jít do vedení již v první minutě, Baptista však místo zakončení volil přihrávku Renatovi a jeho střelu zblokovali obránci na roh. Do šance se prodribloval Daniel Alves, míč mu na poslední chvíli ukopl Gurpegi. Aitor Ocio zamířil z trestného kopu těsně vedle. Na druhé straně netrefili Estebanovu branku v šancích Tiko s Pablo Orbaizem. Aktivnější byla Sevilla, marně se domácí dožadovali penalty po zákroku Aranzubíi na pronikajícího Antonita, útočník naopak dostal žlutou kartu za filmování. Ten samý hráč trefil ještě do poločasu břevno. Góly přišly až ve druhé půli. Baptista přeskočil ve středu hřiště Gurpegiho, sám postupoval na Aranzubíu a nechytatelnou střelou poslal Sevillu do vedení. Deset minut nato bylo rozhodnuto, když sdi na centr Daniela Alvese naběhl Carlitos a zblízka proměnil. Třetí gól mohl ještě přidat v závěrečných minutách Jesús Navas.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele