32. kolo
17.04.2005 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Athletic Bilbao 0:2

Další ze série baskických derby se odehrálo na El Sardinero v Santanderu. Zápas spěl k remíze, v divokém závěru však udeřili Orbaiz s Tikem a udrželi Athletic ve hře o evropské poháry. Dlouho se hrálo bez šancí, po půlhodině z ničeho nic napřáhl domácí Torrado, překonal Aranzubíu, ale střela se odrazila od břevna. Další šanci Santanderu měl Benayoun, ale Aranzubía dobře zasáhl. Na druhé straně si s Etxebereríovou střelou poradil Aouate, skvělý zákrok si připsal proti Urzáizovi po milimetrovém centru kapitána Etxeberríi. Další šance spálili domácí Benayoun i hostující Etxeberría s Urzáizem a zápas dospěl do nastavení. V něm zahrál rukou nešťastně Juanma a z pokutového kopu otevřel skóre Orbizova. Santanderští mohutně protestovali, ale vysloužili si jen 4 žluté karty a navíc červenou pro Jonathana Valleho. Domácí vrhli všechny síly do útoku, a tak pojistku přidal Tiko.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele