13. kolo
28.11.2004 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Albacete Balompié 0:2

Albacete vybojovali důležité vítězství v Malaze a přenechali svému soupeři pozici na sestupové příčce. Osud zápasu se začal naplňovat už po devíti minutách, když na postranní lajny obral Momo o míč Alexise Ruana, poslal míč do ohně Viaudovi, a ten překonal poprvé domácího gólmana Calatayuda. Malaga byla v šoku a začala svého soupeře přehrávat až v plovině první půle. I přes územní převahu se jen těžko dostávala do šancí. Dúrazný poločasový pohovor hostujícího kouč Gonzáleze zabral a tři minuty po změně stran dali Albacete druhý gól. Opět chyboval Alexis Ruano, míče se zmocnil Momo a střelou pod Calatayudovým tělem zvýšil. A když domácí neproměnili ani gólovou hlavičku Edgara, o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Další góly mohli ještě přidat Mikel nebo Redondo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele