13. kolo
27.11.2004 22:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 2:1

Espanyol pokračuje v úspěšných výsledcích, když díky dvěma Daniho trefám porazil Atlético Madrid a drží se na špici tabulky. Oba týmy doposud zdobila neprostupná obrana, přesto však diváci pod Montjuicem viděli tři branky. Kouč domácích Lotina postavil opět tvůrce De La Penu a ten se mu odvděčil nahrávkou na rozhodující gól. První šanci měl po přihrávce Maxiho domácí Dani, ale trefil jen nohy gólmana Lea Franca. Pericos, jak se domácím přezdívá, pracovala dobře dvojice středových obránců - mladíček Jarque se Soldevillo, a tak Atlético ohrožovalo Kameniho střelami zdálky, ale ani Fernando Torres ani Luccin neuspěli, stejně jako v závěru poločasu hlavičkující domácí Corominas a z brejku Oscar Serrano. Sedm minut po přestávce šel Espanyol do vedení. Sergi fauloval v šestnáctce Maxiho a Dani poslal Leo Franca na opačnou stranu branky. Nano však bleskově vyrovnal. Kameni povyběhl v očekáváni centru a Nano jej chytrým lobem přehodil. Atlético mohlo vyhrát, Jorgeho trestný kop šel těsně vedle Kameniho tyčí stejně jako hlavička Garcia Calva. Kameni, který celý zápas musel snášet rasistické pokřiky hostujících fans se však přece jen mohl radovat z vítězství, když De La Penův skvělý pas poslal podél Lea Franca opět Dani.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele