33. kolo
24.04.2005 21:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Athletic Bilbao - Sevilla FC 1:3

Sevilla si udržela třetí místo v tabulce, když vyhrála těžký duel v Bilbau. Vstřelila tři branky a jedna byla hezčí než druhá. První vážná akce zápasu skončila gólem. Baptista byl faulován, postavil se k trestnému kopu a krásnou střelou nedal Aranzubíovi sebemenší šanci. Domácí byli otřeseni, ale to už Sevilla dala druhý gól, když pověst obrovského talentu potvrdil levý záložník Jesús Navas. Při své sólo akci obešel tři hráče a levačkou vypálil přesně k tyči a dal zapomenout na minulého krále levého křídla José Antonia Reyese. Bilbao se nevzdälo, ale proti hlavičce Urzáize z bezprostřední blízkosti neuvěřitelně zasáhl Notario. V druhé půli si Sevillský brankář poradil s pokusem Ezquerra a frustrovaní domácí se propadali do beznaděje. Naopak třetí gól přidal efektní rybičkou po centru Daniela Alvese opět Julio Baptista. Za Bilbao už jen snížil po individuální akci střídající Julen Guerrero.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele