13. kolo
27.11.2004 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Racing Santander 3:0

Bilbao čekalo po ostudné prohře v San Sebastianu další baskické derby se Santanderem. Tentokrát se Athletic představil v lepším světle, jasně svého soupeře porazil a konečně snad vykročil z pásma sestupu. Bilbao skórovalo už z první střely na branku, když Aouateho překonal po centru Urzaíze Ezquerro. Dudu Aouate měl zpočátku zápasu hodně práce, dvakrát se vyznamenal proti Yestemu. Jednou střílela mladičká naděje hlavou, jednou pravačkou, pokaždé však byl Aouate na místě. Na hlavičku Gurpegiho po trestném kopu Yesteho už ale nestačil. Gurpegimu ještě nezačal běžet disciplinární trest za dopink, a tak se mohl u svých fanoušků alespoň zapsat jako střelec důležitého gólu. Racing zahrozil střelou Silvy, ale Pampín ji zlikvidoval, na druhé straně šla nad dorážka Arriagy. Zkraje druhé půle hlavičkoval nepřesně hostující Regueiro, a tak mohli domácí definitivně rozhodnout. Iraola se prosadil přes nedůraznou obranu Santanderu a jeho skákavý centr dopravil za Aouateho záda Urzaíz. Santander nedal ani čestný úspěch, když před brankou Bilbaa neuspěli ani Parri, Arizmendi, Bertín a Javi Guerrero, domácím nebyl pro ofsajd uznán gól Arriagy.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele