19. kolo
16.01.2005 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:1

Bilbao remizovalo s Espanyolem, přestože mělo po většinu zápasu více ze hry. Lví podíl na bodu pro hosty měl vynikající gólman Kameni. Pro domácí se utkání vyvíjelo nejlépe jak mohlo, první úder měl tu čest provést Yeste. Už ve druhé minutě si mladý Bask postavil míč k trestnému kopu a jelikož balon ve vzduchu zaplaval, tak Kameni neměl šanci zasáhnout. V dresu Athleticu dostal příležitost Fernando Llorente, dokázal si vypracovat střelecké příležitosti, chyběla mu ale přesnost. Espanyol kontroval centrem Ibarry, ale hlavička Cora šla nad břevno. V dresu Espanyolu dostal poprvé příležitost Amavisca, ale ani on se netrefil do vyrovnání.

Další šanci pro hosty připravil Jonathan, vrátil míč na střed Amaviscovi, ten sice překonal Aranzubíu, ale na brankové čáře vykopával míč Iraola. Zvýšit vedení domácích mohl hlavou Llorente, ale místo toho přišlo vyrovnání. Akci založil skvělý De la Pena, vysunul nalevo Amaviscu a následný centr přetavil v gól Maxi. Poté přišli velké okamžiky brankáře Kameniho. Nejprve zneškodnil akrobaticky hlavičku Karanky, poradil si i se střelou Ezquerra i dalším trestným kopem Yesteho. Když už byl překonán, zastoupil ho na brankové čáře při hlavičce Llorenteho Ibarra.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele