32. kolo
17.04.2005 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Albacete Balompié - Málaga CF 1:2

Šance celku Albacete na záchranu v soutěži jsou už na úrovni bodu mrazu, Amorosova prměněná penalta totiž zařídila všechny body pro hostující Malagu. Ta je nyní od sestupu vzdálená 15 bodů. První šanci měl po centru Juana Rodrígueze hostující Fernando, ale zblízka hlavičkoval vedle, za domácí kontroval Pacheco, ale levačkou Arnaua příliš neohrozil. Malaga měla převahu, ale césar Navas hlavou zamířil nad, se střelou Dudy si poradil Valbuena. Poločasový soupis šancí uzavřel domácí Peralta, z těžkého úhlu ale minul branku, druhý pokus mu zneškodnil Arnau. Skóre otevřel až levačkou po změně stran hostující Duda. Albacete srovnali. Centr Davida Sáncheze našel ve vápně Pacheca a ten snadno umístil míč do branky. Domácí chtěli moc vyhrát, ale místo závěrečného náporu přišel faul Oscara Montiela na Amorosa a sám postižený penaltu proměnil. Vyrovnat mohl ještě Peralta, ale s jeho trestným kopem si Arnau poradil, střelu zdálky odvracel za překonaným gólmanem obránce.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele