25. kolo
22.02.2004 17:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Villarreal CF 4:1

Zaragoza příjemně překvapila své fanoušky a čtyřmi góly vyprovodila Villareal. Pomohl jí rychlý gól. Na Caniho centr si naběhl Ponzio a pěknou střelou prostřelil Reinu. Zaragoza dominovala, Dani trefil břevno a Cani dorazil míč do sítě. Po vyloučení Quique Alvareze po 20.minutách hry se zdálo být už vše jasné. Navíc dal třetí gól po Cuarterově centru exbarcelonský Dani. Po hodině hry fauloval Milito ve vápně Ballesterose, nařízený pokutový kop proměnil Riquelme a snížil. Za protesty byl navíc vyloučen domácí Cuartero. Při čtvrtém gólu Zaragozy centroval na vzdálenější tyč Cani a Villa pravačkou propálil Reinu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

jak mohli sakra prohrát ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele