34. kolo
25.04.2004 19:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - FC Barcelona 1:2

Barcelona na Santiago Bernabeu, kde sídlí její odvěký rival Real Madrid. Oba celky nabídly výbornou podívanou, z vítězství se radoval šťastnější tým z Barcelony. Barca se výhrou přiblížila na pět bodů vedoucí Valencii a stále si drží naději na titul.

Hosté přijeli s vizitkou patnácti zápasů bez prohry a svoji úchvatnou sérii se jim podařilo prodloužit. Hosté nastoupili v osvědčené sestavě, v obraně nechyběl Carles Puyol, jen místo Luise Garcíi nastoupil Overmars. Domácím chyběl Ronaldo, jehož jako obvykle nahradil Solari, na místě defenzivního záložníka nastoupil místo Gutiho Cambiasso, ve středu obrany hráli Helguera s Raúlem Bravem. Raúl González nastoupil netradičně s několikadenním strništěm, očistcem procházející Beckham byl dohola.

Zápas začaly oba týmy jako obvykle s maximálním nasazením, hra se rychle přelévala na obě strany, oba celky toužily po vedoucím gólu. Po Cambiassově vysunutí se do šance řítící se Raúl srazil s Puyolem, ani po čistém souboji Solariho s Puyolem ve vápně nemusel sudí pískat pokutový kop. Hosté se osmělili Xaviho střelou mimo tyče. V dresu Realu opět kouzlil Zidane, patičkou prodloužil na nabíhajícího Roberto Carlose, ten se pokusil vysunout do uličky další patou dalšího spoluhráče, ale obrana Barcy stihla odvrátit.

V další šanci hostí se málem ocitl Saviola, ale měl centr na příliš dlouhou nohu, hlavička Raúla Brava šla vedle branky. Pak přišli chvíle pro Ronaldinha, nejprve nepřesně hlavičkoval, poté jeho trestný kop zeď přizvedla nad Casillasovu branku. Barca vypadala herně lépe, domácí se snažili ostrými zákroky vyprovokovat nevyzpitatelného Davidse. Nebezpečně střílel po zemi Beckham, ale jeho tečovaná střela šla vedle, navíc domácí ani nekopali roh.K trestnému kopu Realu se postavil Beckham, ale při jeho zahrávání uklouzl a míč letěl vysoko nad. Nebezpečnou střelu Ronaldinha vyrazil Casillas. Helguera zahrál ve vápně rukou, mohl se pískat pokutový kop.

Poté se začali na Santiago Bernabeu dít velké věci. Při sérii šancí domácích, se hosté ubránili jen díky notné dávce štěstí a skvělému Víctoru Valdésovi. Nejprve Zidaneho střelu snad jedinou svou chybou v zápase Valdés jen vyrazil, vzápětí však skvěle zasáhl proti Raúlově dorážce. Míč se odrazil ještě do cesty dobíhajícího Roberto Carlose, ale jeho dělovku zázračně vyhlavičkoval z brankové čáry poté chvilku otřesený Puyol. Po následném kopu střílel Figo špičkou kopačky těsně vedle.

Další neskutečný závar přišel po Beckhamově trestném kopu. Ten Valdés vyrazil jen do Raúla, od něj se míč odrazil do břevna, míč vracel hlavičkou zpět k brance okolo Puyolových rukou Figo, ale Valdés jej zázračně na brankové čáře vyrazil. Domácí marně reklamovali, že balon už přešel celým objemem do branky. Real v těch chvílích ždímal Barcu jako citron. Jejím útočníkům se nedařilo podržet míč, a tak se hosté z tlaku nemohli vymanit. Po dlouhé době prověřil Casillase střelou doprostřed branky Davids, na druhé straně trefil Figo svou střelou jen boční síť. Na střely na branku vyhrál Real první půli 10:4.

I druhou půli začal Real velkým náporem. Přečíslení dva na jednoho ale zadupal příliš nízkým centrem Roberto Carlos, po chvíli později střílel nejprve mimo tyče, poté z trestného kopu jen do míst kde stál Valdés. Valdés se zaskvěl i v dalších šancích Realu. Zidaneho uvolnili spoluhráči do uličky, ale ten gólmana Barcy neprostřelil. Stejně tak si vedl i Figo se svou dalekonosnou střelou. Tu Valdése vyrazil na roh, po kterém se už mohli domácí radovat z prvního gólu. Rozehráli ho nakrátko, odvrácený centrovaný míč se odrazil k Solarimu, který nedal přesnou střelou k tyči Valdésovi šanci.

Barca přišla s bleskovou odpovědí. Na hřiště přišli střídající Luis Enrique s Kluivetem a právě druhý jmenovaný vyrovnal. Na centr Cocuho si naběhl Bronckhorst, ten přestože byl v malém ofsajdu, sudí hru nepřerušili, a tak mohl Bronckhorst nacentrovat nabíhajícímu Kluivertovi, a ten už míč zlehka posunul hlavou do sítě. Gól Barcu povzbudil, hra se vyrovnala. Z trestného kopu střílel Ronaldinho lajdácky vysoko nad. Při centru Figa trefil míč do ruky Bronckhorsta, ale ta byla u těla. V další šanci hlavičkoval Figo při souboji s Valdésem vedle.

Poté přišel další klíčový moment. Figo trefil ve skluzu šlapákem Puyola a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Barcelonský obránce poté musel Figův zákrok chvilku rozběhávat za postranní čarou. Vyloučení otevřelo Barce prostor před brankou Realu, několkrát byl při driblování vidět Ronaldinho. Po jedné z Ronaldinhových akcí hlavičkoval nad Kluivert. Solari viděl po dalším ostrém zákroku na Puyola jen žlutou kartu.

Barca se dočkala i vítězného gólu. Na fantastický Ronaldinhův oblouček za obranu si naběhl zcela zapomenutý Xavi a efektní trefou nártem přeloboval povyběhnutého Casillase. Vracející se Raúl Bravo vykopával míč z brankové čáry jen do břevna od něhož se odrazil do sítě. Real zcela odpadl, brejky do otevřené obrany však nedotáhli Ronaldinho a Motta.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (194)

Přidat komentář
HOST*Eden

Už se těšim,až REAL dostane na prdel!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ? V ráji?

Reagovat
antimadrista

Reagovat
exmafie

A je to tady,zápas roku...Barca už jednou musí prohrát a Valencie jede na silný Bilbao,začíná to být dramatický...

Reagovat
antimadrista

Teď ještě ale ne.

Reagovat
Mr.Jindros

a pak ses probudil s prochcanym prosteradlem

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
HOST*

no, asi to bude 1:2 to bohate staci

Reagovat
smazaný uživatel

S 1:0 budem všichni spokojení. Videt na antimadriste,že má ješte jenom 17 roku-jenom takove demebti dávají takoví tipi 0:5.Asi chodí do Zvláštní školy !!!

Reagovat
antimadrista

Já, se budu smát naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid, hala Madrid

noble y bélico adalid, caballero del honor.

Hala Madrid, hala Madrid

a triunfar en buena lid, defendiendo tu color

Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid

Reagovat
antimadrista

fůůůůj

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že Barca s týmy s popředí tabulky neprohrává to bude velice zajímavé.respektuji sílu Realu ale Barca jim má co vracet tudíž můj tip 1:2.

Reagovat
HOST*exmafie

Tak ty o víkendu radši nechoď sázet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si evidentně zaslepené pako.

Reagovat
exmafie

Aha,protože nevěřím tomu,že Barca vyhraje na Realu,tak jsem zaslepené pako....Tak ty seš dobrej profík...

Reagovat
antimadrista

Jo, jseš pako. My jsme teď na koni víš.

Reagovat
exmafie

Hmmm,tak od tebe to sedí...

Reagovat
antimadrista

Jo to si piš...

Reagovat
exmafie

píšu si...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že jsi si vsadil když jsem ti radil.

Reagovat
antimadrista

Tvůj tip vyjde...

Reagovat
HOST*maakii

Máš pravdu ohledně toho paka ataky výsledku,ten kluk asi věděl o čem mluví.

Reagovat
HOST*yarda

Nezbývá než gratulovat k tvému prvnímu (co já vím) podařenému (bohužel) tipu.

Reagovat
HOST*Joan

Půjde hlavně o to, kolik dáte rozhodčímu. Težký zápasy si totiž podplácíte. viz Valencia a ted Atlético. Chtělo by poslat na vás představenstvo UEFA, protože ve Španělsku každej fandí Madridu a nechce to řešit. "Merenguesi, nevíš kolik budete platit tentokrát"?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem dnešní trénink a všichni dostávali pěkně zabrat, jen Figo kopal dvě hodiny (!) penalty na Césara. V neděli nemůže minout!!!

Reagovat
HOST*Joan

Tak já ty trenky seženu a ty mi pošleš záznam těch situací.

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o Valencii!!! Ste mysleli,že jenom tak vyhrajete nad San Sebastianem???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o co ti jde. Vždyť všichni dobře víme, že tam ty ofsajdy nebyly. A i kdyby, tak bychom stejně dali jiné góly.

Reagovat
HOST*yarda

Tohle zavání nechutným fetišismem

Reagovat
smazaný uživatel

Sobrino by mel byt novym trenérem Realu v léte a potvrdil,že by 3 hráčov by prodal:Beckham,Figo a Carlose!!! Nevadilo by my Beckham a le Figo + Carlos by byla velká stráta.Obranu máme tet uplne v prdeli ale kdybi ješte vypadl Carlos z leve strani tak nevim .........a Figo?Nemuže odejít-my ho potřebukem

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry!!! Enrique Sorino má byt novym Prezidentem!!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, R.Carlosi, odkud máš ty informace? Nebo jsou to jen dohady Tvého jmenovce by byla obrovská škoda a Figa při jeho formě zřejmě taky. S Beckem si nejsem už zas tak jistý

Reagovat
antimadrista

O R.Carlose máme zájem. Figa neprodávejte, já sem si ještě nehodil kámen a Beckham? Kdo udělal v létě lepší obchod? My Ronaldinhem nebo vy Beckhamem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zájem máte, ale 180 mil.eur asi těžko? Pokud jde o Beckhama, tak z OBCHODNÍHO hlediska se nám určitě vyplatil víc než Ronaldinho Barce. No a co říct k tvé zmínce o Figovi? Napadá mě spousta pěkných slov, ale že jsi mamrd papuánskej, to ti, hádám, ještě nikdo neřekl

Reagovat
antimadrista

Ale z hlediska FOTBALOVÝHO sme udělali líp my

Reagovat
HOST*yarda

Hm, nebude to spíš tím, že Beckham šel do mužstva, kde byla řada hráčů na přinejmenším stejné úrovni jako on a Ronaldinho (fakt dobrej to nezastírám) svou úrovní VŠECHNY hráče Barcy předčí a tudíž víc vyčnívá?

Reagovat
HOST*JUVE777

Super zapas a cista 2-ka 0:1 Valencia sice zachranila bod ale s RS sa ani necudujem konecne a VALENCIA BUDE MAJSTER a nie to skurvene muzstvo primabalerin.Dufam,ze tomu zubatemu vypasenemu prasatu(Ronaldo)zlomia nohu.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, díky za specifikaci hráče, my bychom to bez tebe určitě nepoznali Přát někomu zranění už ale hraničí s duševní demencí...

Reagovat
antimadrista

Já mu to přeju taky.

Reagovat
exmafie

Ty jsi totiž už tu hranici duševní demence překročil,takže nic nového...

Reagovat
HOST*yarda

No, Antimadristo, to že jsi dement o tobě vím, už když jsem poprvé vlezl na tenhle server

Reagovat
HOST*JUVE777

Nazdar yardo dufam ze na tu dusevnu demenciu si prisiel vdaka tomu ze som zo Slovenska v pohode Golovy tip mi sice nevysiel,ale 2 ano, tu u nas bol kurz na BARCU 4,25 a kedze som to dal za 3000,tak mi BARCA zarobila cez 9000 a to moze byt este pri troche futbaloveho stastia aj druha a minie ju predkolo do CHL.Nechcel som napisat MAJSTER aby som nepopudil proti sebe vsetkych madristov.A co sa tyka Ronalda nazor nezmenim to co stvaral pred prestupom do Realu a ako sa zachoval k Interu Ale vdaka Ti dusevne dementny som este nebol,tak uvidim ake to je

Reagovat
HOST*yarda

Hm, dement může být jak Čech, tak Slovák, nejsem nijak zaujatý S tou Valencií budeš mít, bohužel, asi pravdu Ale pořád lepší, než kdyby vyhrála Barca

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA!!!! BARCA!!!! BARCA!!!!! Pomůže nám k titulu

Reagovat
HOST*yarda

Tonoucí se stébla chytá...

Reagovat
antimadrista

Máte vše ve svých rukou, my vyhrajem, ale jestli vy klopítnete, tak se pustíme i do vás.

Reagovat
exmafie

klopýtnout je s tvrdým "Ý"!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Antimadrista je defektní po všech stránkách, to sis jistě všiml, ne? I v tom svém nicku má chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Queiroz chce proti Barce postavit do zálohy vedle Beckhama Helgueru, aby měl někoho na černou práci. Do středu obrany tedy vycházejí R.Bravo a Mejía Druhý ale není úplně fit, takže se čeká na rozhodnutí lékaře, aby se Helguera případně přesunul do obrany. Stejný otazník visí i nad účastí Ronalda

Reagovat
HOST*Nitri

Můžu se tě zeptat,kde ty informace bereš???Prosím napiš mi to!!!!!!!Díky moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, třeba mimo jiné ze španělského serveru www.marca.es

Reagovat
smazaný uživatel

Meíja?????

Reagovat
HOST*yarda

?

Reagovat
antimadrista

BLAUGRANA EL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM, EL SAP TOTHOM, BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!

Reagovat
antimadrista

Všechno si vy madristi zlatem nekoupíte, tenhle zápas bude sledovat celý svět (i Zapatero) opovažte se ten zápas koupit.

Reagovat
HOST*Nitri

No aby sis nekupoval zuby,až ti budou padat z držky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to koupí,to je jasné,ale Barca vás vytře i s rozhodčím na vaší staně. Jestli nebude hrát Carles tak je to v pr... Teď ale budeme mít AntiBeckhama,to znamená,že...

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 pro nás!!!!!!!!! A to mislím vážně.

BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Naše vítězství je jisté. Ať žije Katalánsko!

Reagovat
exmafie

Stejný pokřik mají i členové ETA!!!

Reagovat
antimadrista

No a co?

Reagovat
exmafie

nic

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak příště mysli s tvrdým (jako s tvrdým "y")

Reagovat
antimadrista

Víš co, tady seš na fotbalovym webu a né někde na stránkách věnovanejch češtině...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, dík za upozornění, já bych to bez tebe nepoznal Měl bys mi být spíš vděčný, že se ti snažím pomoct, abys nemluvil (nepsal) jako někdo z první pomocný

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to vypadá, že se Madrid začíná intenzívně zajímat o Xabi Alonsa. Ten by se velmi hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda to info mám z madarskeho sranky a tam to psali,že ten Enrique Sobrino by prodal(vyhodil by ich) Beckhema,Figa a Carlose!!!Tak to je vrchol. Obrana Realu je slaba a ješte chce prodat Carlose.Ten je asi slepej!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tet ho budem potřebovat jako ješte nikdy.Ale jako ho už známe góly bude střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Antimadridsta se bojí,že když prohrají tak budou zase vymluvu,že sme koupily zápas!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Není ti poderdřelé,že kluby které mají prachy a teď hrajou hovno mají na své straně rozhodčí? Ale my to stejně vyhrajem!

Reagovat
HOST*

Neni ty divné,že furt meleš dookola pičoviny???

Reagovat
antimadrista

Ne, on má pravdu.

Reagovat
HOST*Joan

Na Barcelonský stránce je anketa, jestli si myslíš, že rozhodčí zase pomůžou Madridu. 85% sí. 15% no. S těma penaltama na tréninku je to jasný, rozhodčí se chystají jednu proti nám zapískat.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, samozřejmě, spiknutí, úplatky, útlak národnostních menšin, zvýšení cen ropy, skleníkový efekt, nemoc šílených krav (přenesena i do Barcelony, kde ji chytnul nejmenovaný vůl z nejvyššího vedení), tak za to všechno Real může.

Reagovat
HOST*Eden

No,to jste pěkný dema,když to děláte!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zas jeden, který neví, co je to ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se chystaj jich písknout víc,ne jen jednu. To by přece nebyli španělští rozhodčí!

Reagovat
HOST*

Dete radeji fandit politiku !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi Figo 2x nedá, když 3:0 vyhrajete, jak tvrdíš

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci z Barci jsou tak zadlžení,že kluci z FC obtežují novinářku .To jsou ale magoři

Reagovat
HOST*yarda

Hm, říká se nadržení, R.Carlosi, ale nechápu, proč by chtěli chodit do bordelu, když mají s jedním uzavřenou smlouvu

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to se mi nepovedlo ale uznejte, že ten překlep šel vykládat dvěma způsoby

Reagovat
antimadrista

idiote

Reagovat
antimadrista

Další fáma z Madridu

Reagovat
HOST*Joan

DEL BOSQUE řekl španělským! novinám, že Barca má ted vítěznou mentalitu a měla by vyhrát. Plně s ním souhlasím.

Reagovat
antimadrista

Já taky.

Reagovat
HOST*Joan

Sorry, řekl to barcelonským novinám. Sem z toho derby úplně vedle.

Reagovat
HOST*Joan

Bude to pískat 39 ti letej Alfonso Perez Burrull ze Santanderu. El clásico pískal už 2x. Jednou když se vracel Figo na El Camp Nou jako hráč Madridu a pak jak to skončilo 1:1, když skorovali Zidane a Xavi. Snad nás nepoškodí.

Reagovat
antimadrista

Pamatuju si na něj, můžeme čekat plynulou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Sand bude spravedlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se nestačím divit, jací jsou ti Katalánci uřvanci. Fanoušci i hráči si už týden dopředu stěžují na rozhodčího, přitom už dávno o nic nehrajete. Probuď te se konečně!

Reagovat
antimadrista

Jestli vás porazíme, tak už taky nebudete o co hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Je nasranej na Pereze a to s právem!A proto favorizuje Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí favorizuje Barcu!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Ach jo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude hrát.I když má malinké potíže říkal,že nechce abi Ronaldinho se cejtil osamote na hřišti.Nastoupíme v plné síle. HALA MADRID,HALA LOS GALACTICOS

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdybi náhodou tak máme Solariho!!!!

Reagovat
antimadrista

A to je kdo?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to je ten co ti vám dal gól, ty pako

Reagovat
smazaný uživatel

...bez toho "ti"...

Reagovat
antimadrista

muhehehe

Reagovat
antimadrista

Ronaldinho měl po normálním tréninku zvláštní trénink, cvičil si střelbu, řekl, že chce dnes zasvítit, jak nikdy předtím. Chce si vynahradit ten zápas na Nou Campu, kdy nemohl hrát.

Reagovat
exmafie

Říká se zazářit a ne zasvítit....

Reagovat
antimadrista

To máš jedno ne?

Reagovat
antimadrista

BLAUGRANA EL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM, EL SAP TOTHOM, BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!

Reagovat
antimadrista

Puyol je fit a bude hrát, ale vypad Luis García P.S. Rivaldo popřál hráčům na tréninku vše nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo je týpek,stejně jako všichni hráči Blaugrana. Luise Garcíi je hrozná škoda,ale mohl by ho nahradit Iniesta. Skvělý hráč nahradí skvělého hráče. Dneska vyhrajem,protože Dinho je nejlepší hráč ve Šapnělsku!! Forca Barca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo??? On vám chodí na tréninky

Reagovat
antimadrista

Jo, alespoň byl na posledním....

Reagovat
antimadrista

La Coruň klopítla, Valencia tak učiní taktéž a my vyhrajem nad Madridem- tohle je cesta k titulu.

Reagovat
antimadrista

BLAUGRANA EL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM, EL SAP TOTHOM, BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!

Reagovat
antimadrista

Víctor-Reiziger,Puyol,Oleguer,van Bronckhorst-Cocu,Xavi,Davis-Lui Enrique,Ronaldinho,Saviola

Reagovat
antimadrista

Tak nakonec místo Luise Enriqueho je tam Overmars.

Reagovat
antimadrista

Právě je poločas a můžu vám říct, že už nás okradli o 1 penaltu, ňákej blbec od nich měl ruku na míči v pokutovym území a rozhodčí nic. Jinak je to vyrovnaný, ke konci 1.půle jsme měli štěstí a Víctor Valdes září.

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóóól !!!!!!!!

Reagovat
HOST*raul

JE TO TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GRATU FC B. !!! Figo,Figo !

Reagovat
HOST*corpse

suuuuuuuupeeeeeerrrrrr

Reagovat
antimadrista

Prokletí skončilo! Jsme mistři světa! Rijkaard na hrad! Olééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!

Reagovat
HOST*Barcafan

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!

Reagovat
Kily

pánové, díky. Real konečně doma prohrál a pro nás je to velká šance utýct. Škoda jenom, že neprohrál s někým jiným, to zase bude řečí...

Reagovat
Kily

jejda, real vlastně prohrál s osasunou, trochu jsem na to zapomněl

Reagovat
HOST*yarda

No proto

Reagovat
HOST*yarda

Figovi pokutu až se mu protočejí panenky! Muselo mu asi pořádně rupnout v bedně a poškodil tak celý tým Děs a běs

Reagovat
antimadrista

Zasloužil by si doživotí, za to, co udělal. Carles měl velký štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni také zklamal v klíčové chvíli (penalta na Juve), ale nezlobme se na něj. Vždyť teď hraje jako bůh! Jinak nechápu, proč Queiroz půl roku topil na lavičce talent Cucha Cambiassa. Dnes hrál výýýborně, možná je to náš nejlepší střední záložník. Chtělo to víc štěstí, dát gól na konci poločasu a dohrát v klidu. Toho se ale letos ai nedočkáme. Titul byl ztracen už před 14 dny, ale druhé místo nám neunikne. Musí se ovšem uzdravit Ronie, protože s Raúlem je to cesta do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, trenérská vyměna bude, bohužel, asi nutná. Věčná škoda serie příležitostí z konce první půle. To by se dávat mělo Přestože Figo hraje v poslední době skvěle, měl by se ovládat, není to přece žádný Motta

Reagovat
smazaný uživatel

Štestí mel Figo byl brutální a doplatili jsme na to

Reagovat
antimadrista

La la la lalalalala la la lalalalala la la laaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Až tu budu psát úplné hovadiny,tak si toho nevšímejte,asi jsem se zbláznil!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale to jsi se musel zbláznit už před delší dobou

Reagovat
HOST*secho

paráda . Co udelal Figo, nemel jsem to stesti videt jeho posledni zapas v kariere, podle reakci. I kdyz, hraje za Real, tak se mu asi nic moc nestane

Reagovat
antimadrista

Puyol vylít z toho jeho zákroku 2 metry vysoko!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a šest metrů daleko a zabořil se metr hluboko do trávníku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál si na Supermana

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert přišel po půl sezoně dal gól! Já tomu nemůže uvěřit. Skvělý byl Víctor. Podržel nás hodně moc. Po 5ti letech je to tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Ronie si ten gól dát mohl. Super hrál taky Carles. Barca vás dneska přehrála,ale přiznávam,že při toše štěstí ste to mohli vyhrát vy. Ta ruka Helguery se fakt pískat měla,ale to už je jendo. Pampalalala

Reagovat
antimadrista

Ronnie si ho skutečně dát mohl, hrál skvěle, ale nejlepší hráč byl Víctor Valdes!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nikdo neví jak já se těším na léto. Kromě toho že bude sluníčko aj., tak v té době REAL DOUFÁM KOUPÍ NĚKOHO SCHOPNÉHO DO OBRANY Při druhém gólu měl Xavi s prominutím tři PRDELE místa k zakončení a při prvním měl Kluivert slušivou stafáž z našich dvou obránců, kteří mu nicméně ve skórování nezabránili Chudák Casillas přece nemůže chytit všechno a věčně tahat kaštany z ohně Příští kolo na Riazoru taky nebude žádný med atd., atd. Snad bude aspoň fit Ronaldo, když už bude chybět "řezník" Figo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek. Myslím, že Iker šel na jaře s formou hodně dolů. Na podzim dělal zázraky a vychytal řadu zápasů, teď nedokáže chytit nic navíc. Za dnešní góly sice nemohl, ale ztratili jsme kvůli němu v San Sebastianu, v Santanderu, se Zaragozou a zavinil i góly v Alba, doma s Osasunou nebo minulé kolo na Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

My teda máme post brankáře vyřešený. Víctor je nejlepší brankář na Pyrenejským poloostrově. Dneska to teda potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy. Kecy. Kecy. Zase to s tou euforií nepřeháněj, na Casillase nikdo nemá. Ani Buffon, co ten zase dneska převáděl

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to já beru, spíš jsem chtěl naznačit, že by se hodil nějaký zkušenější stoper, který by usměrnil odchovance (které pochopitelně nezatracuji) a snížil by tak počet zbytečně obdržených gólů - a že jich letos nebylo málo

Reagovat
smazaný uživatel

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord,estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un cirt valent

Tenim un nom,el sap tot hom,

BARCA, BARCA, BAAAARCA

Jugadors

Seguidors

Tots units forca

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrant, s´ha demonstrant

Que mai inngú ens podrá torcer

Blaugrana al vent

Un cirt valent

Tenim un nom,el sap tot hom,

BARCA, BARCA, BAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude slavit alvit ajk cyp! Nebo cip?!

Reagovat
antimadrista

Bože! Kamaráde! Zvítězili sme na Bernabeu!

Reagovat
smazaný uživatel

BOHUŽEL.Vrátili ste nám to za jesen.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám jsi už začal, co

Reagovat
antimadrista

Ať žije Katalánsko! Dneska se bude slavit až do rána! Juchůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně!!! Jsem v takové euforii,že mi asi rubne hlava. antimadristo,věříš tomu,že jsme je dali? Já ne!!!!!

Reagovat
antimadrista

Vůbec mi to nedochází, nevim co se děje

Reagovat
exmafie

Vždyť to přece bylo jasný už minulej měsíc,tak proč teď děláte překvapený????

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc nasranej ale Gratu VÁM.Ješte nic neni straceno budeme dál bojovat za titul.

Reagovat
smazaný uživatel

R. CORLOSI fakt díky,abych pravdu řekl,já bych vám nedokázal pogratulovat! Dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Víš nebudu vymlouvat,že meli ste stesty atd. vihraliste a.Sere me to,nesnášim Barcu ale ste nem to vratili.Škoda za tu červenou Figovi

Reagovat
antimadrista

Taky ti děkuju, do toho vyloučení ste byli rovnocení soupeři a musim se přiznat, že do tý chvíle ste nás přehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možni nevidel sem zápas ale když sem videl,že Figo dostal červenou tak sem vedel,že budete nas brutálne tlačit a i podřilo se vám

Reagovat
antimadrista

Barcelonaaaaaaaaaaa vivaaaaaaaaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Tím Figa nesnáším ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,už to vi snad každí,že se mi nemáme rádi Real-Barca

Reagovat
smazaný uživatel

5 let jste vyhrývali nebo remizovali a nás ste nenechali vyhrát,teď to přišlo,a ty to beřeš fakt dobře. V tom tě obdivuju. Lidi mějte se tu,jdu slavit.

FORCA BARCA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru fakt dobře???Ječte,že me nevidíš

Reagovat
smazaný uživatel

To nezname ješte nic,že sem vám gr. pváme sere me Figo kdybi nebyl viloučeni mohlo to bit jini zápas ale posral to ale pořádne.Nemeli by ste tak jednoduchy kdyby.....

Reagovat
antimadrista

Ať žije Katalánsko!

Reagovat
smazaný uživatel

Figo je opět nejlepším křídlem na světě, ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak hrál ale jsem videl fotku jak fauloval, zasloužil červenou ale Barca itak nevyhraje LFP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rongyos Barcelóna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda!!! Forca BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neni to vubec paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Paráde je asi vám,že ješte porád doufáte v titulu ale jenom doufejte

Reagovat
HOST*secho

Barca v titul nedoufa, ona ho vyhraje. Dneska zavaha Valencie, a pak Barca lehkym krokem dojde k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdiž sme prohráli s barcou tak ja furt říkám:bude to hezky v posledny chvyli vihrát La Ligu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*secho

No jo, to je sice hezky, ale ja verim v jinou vec. Real za tejden hraje na Deporu a tam ztrati dalsi body, nejspis. Barca doma prejede Espanol a uz sme za Realem bod, dva. Pak Real prohraje jeste jeden zapas, tim jsem si jist, a Barca je v tu chvili pred Realem, protoze opet vyhraje, a uz to nepusti. Horsi to bude s Valencii, ale to se uz nejak udela. A to je pekne reality konec.

Reagovat
antimadrista

La Coruňa skoro jistě zvítězí nad Madridem, byl by to zázrak, kdyby si Madrid odvezl body. Porážka v derby strašně moc bolí.

Reagovat
HOST*Paja

no takove utkani B ligy....

dva ubohe snobske kluby..

titul stejne ziska Valencia CF, ta totiz umi hrat i fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ste tak dobry tak ukážte neco v Lize Mistru frajere!!!!!

Reagovat
HOST*secho

Parada Valencie remizovala, titul pro Barcu se nezadrzitelne blizi, i kdyz to nebude lehke

Reagovat
smazaný uživatel

30-ty titul pro REAL Valencia jenom X HALA MADRID

Reagovat
antimadrista

To pořád ještě věříš v titul jo?

Reagovat
antimadrista

Titul jede na Nou Camp.

Reagovat
Webmaster

Chápu vaší radost nebo vztek, ale prosimvás - zkuste se vyvarovat psaní třeba padesáti vykřičníků za sebou. Nebo všeobecke psaní hodně znaků bez mezery. Prohlížeč to totiž neumí rozdělit na víc řádků, musí se pak stránka roztáhnout a vypadá to šíleně. Takže když už cítíte potřebu minutu držet vykřičník, zkuste to občas proložit nějakou tou mezerou

Reagovat
antimadrista

Zvítězili sme v La Coruňi, ve Valencii a v Madridu. Pokud vyhrajeme zbývající 4 hry (samozřejmnost, neboť Espanyol, Celta, Racing a Zaragoza nejsou pro nás soupeřem), tak sme mistři Španělska!

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně jsme nejlepší klub Španělska. A nejlepší klub Šapněska přece titul vyhrát musí,ne? To je logika! Teď nemáme nám rovného soupeře. Forca Barca!!!

Reagovat
HOST*

Hoši,píšete jako idiote,jste velký vůl jak prasata.Real půjde do prdele,buzerante.Ronaldo s Figem pichají,Guti s Raulem sado,maso sex.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já to vždycky říkal, že se do pomocných škol nemají dávat počítače, pak to dopadá jako výše uvedený příspěvek Jenom bych se tě chtěl zeptat, jak se ti "pichá" s krátkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,máš pravdu yarda.Tet když Real prohrál s Barcou tak začínají sem psát i takoví buzíci kterí před tydnem ani nevedeli o tem serveri!!!

Reagovat
HOST*yarda

Jo, jo

Reagovat
antimadrista

Já jsem ale stálice

Reagovat
HOST*yarda

Hm, moc bych se nesmál, teď jsi vlastně přiznal, že jsi buzík taky

Reagovat
HOST*

Vždyt jste vsichni buzicí.

Reagovat
exmafie

Hmmm to jsme a jestli ty nejseš tak na tenhle server nelez...

Reagovat
PJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele