25. kolo
21.02.2004 19:30 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Madrid 2:4

Třemi góly v druhém poločase rozhodl Real Madrid o vítězství na Espanyolu a vede tabulku už o pět bodů. Realu chyběli Figo s Beckhamem, jejichž místa zastoupili Borja s Juanfranem. Madridští začali aktivně, Ronaldovo sólo zastavil praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd. Situace byla velmi diskutabilní. Ale Espanyol, ač sídlí na opačném konci tabulky nebyl odevzdaným soupeřem. Jeho ofenzivu táhli Raúl Tamudo, de la Pena a Mustafa Hadji. Wome střílel vedle, Hadjiho tečovanou střelu Casillas zneškodnil nohou. Espanyol pokračoval v tlaku, ale gól padl na druhé straně. Raúl po minimálním kontaktu s obráncem Carlosem Garcíou spadl v šestnáctce a Ronaldo poslal Real do vedení. O pět minut později, po podobném zákroku Casillase na de la Penu, kopal další penaltu Tamudo a vyrovnal. Carlos Queiroz poslal po přestávce na hřiště Figa s Cambiassem. Maxiho střelu z dálky Casillas vyrazil. Po přiťuknutí Ronalda poslal hosty do vedení střelou levačkou Roberto Carlos. Po rohu Figa překonal Raúl Bravo hlavou Lemmense potřetí. Další gól dal opět Ronaldo, poté co prorazil ofsajdovou past domácích. Za Espanyol snížil po pěkné kombinační akci pět minut před koncem Lopo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

Tady chcípnul pes?

Reagovat
HOST*yarda

Myslím, že ne, všichni se smějí Antimadristovi na zápasech Barcelony. Jinak pokud jde o zápas, Real by měl vyhrát a Ronaldo opět skórovat.

Reagovat
antimadrista

Tady by se měla projevit katalánská nadřazenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Antimadristo přečti si můj příspěvek u Barcelona vs. Atlético

Reagovat
antimadrista

Muhehehe.... to sem se zasmál

Reagovat
HOST*yarda

Hm, no to je spíš k pláči

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
PJ

Ubožáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak je to tady. Fl.Pérez si jako další možnou letní posilu vybral Joaquína. Co ale udělá s Figem?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal s Figem? Je sice už starší, ale rozhodně nepatří do starého železa. Pořád je to tahoun mužstva. Leda, že by ho dobře prodal??? No uvidíte...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, problém je ten, že Figo sem tam mlží.

Reagovat
HOST*rrrr

Real madrid dostane na frak po neuspesnem utkani s valencii

Reagovat
Mr.Jindros

No Madrid nemusim, ale tohle jsou zrejme povine tri body

Reagovat
smazaný uživatel

10 000,- Kč na remizu

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ty nevíš roupama co s penězma, co??? Možná bych ti mohl poslat číslo účtu, kam mi je místo svých ustřelených typů můžeš posílat.

Reagovat
HOST*yarda

Vždyť jsem to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Realu chybět naká hvězda? A nevíte v jakejch dresech bude hrát? Doufám že si Raul da aspon tak 2 goly aby si začal věřit v zakončení. Ronaldovi bych po tom přáteláku s irskem moc nevěřil-zahodil co se dalo. Ronaldninova střela do břevna byla nádherná. Nevíte jestli hrál Rivaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Míchel, Helguera, Bravo, Carlos - Figo, Borja, Zidane, Solari - Raúl, Ronaldo. Pokud se nemýlím, tak na Olympijském stadionu hráváme v bílých dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 zatim.To je super. Jak útočníci tak i obránci dávají goly !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme La Ligu o 5 bodu!!! Máme štestí,že práve Barca nám dal duležití 3 body a i Depor jenom remizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to přiznávám, ale Barca nám hodně pomohla. Splácí nám tak dluh z loňska.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas-Salgado-Helguera-Bravo-Carlos-Figo-Beckham-Zizu-Guti-Raúl-Ronaldo !!! V Bayernu jsou na štestí nejaké zranení tak,že Ballak 90%,že nehraje a otázkou jsou R.Kovac a Pizzaro. Prej KAHN se už uzdravil.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši velice špatne sme hráli a musíme podekovat Kahnovi za ten jeho svkvelej šikovnost! A nesmíme zapomenout ani na Carlose Bayern byli omnoho lepší ale sme ve víhode.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele