20. kolo
18.01.2004 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Albacete Balompié 1:1

Osasuna Pamplona se udržela na 6. příčce, ale bod doma s Albacete je málo. Zvláště jelikož se hostům dosud venku příliš nedařilo. Hosty posadil do sedla rychlý gól. Trestný kop Pabla Garcíi gólman Osasuny Sanzol jen vyrazil a pro Viauda už nebyl problém levačkou dopravit míč do odkryté branky. Překvapení tohoto ročníku Osasuna Pamplona však brzy odpověděla vyrovnávajícím gólem. Po půlhodině hry hlavičkoval na hranici ofsajdu na branku Albacete Valdo a Aloisi pro jistotu pomohl míči rychleji do sítě. Pamplona byla při chuti, ale Inaki, Ivan Rosado ani Aloisi na Almuniu nevyzráli. Za Albacete měli příležitosti Viaud s Arandou, ale skóre se již neměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele