15. kolo
07.12.2003 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 2:0

Espanyol začal dobře a nadějné příležitosti spálili Tamudo a De la Pena. Tamudo byl dokonce sám před Burgosem. Hostům dělal velké problémy svou rychlostí Fernando Torres. Jednou Toni vyškrábl jeho pokus jen konečky prstů. Po 20. minutách hry byl ale proti Torresově dorážce bezmocný. Espanyol se snažil, vyrovnat mohl z trestného kopu Wome. Velkou šanci promarnil po hodině hry Raúl Tamudo, ale minul volejem perfektní Tayfunův centr. De la Pena střílel z hranice vápna nad. Na druhé straně se trefil z penalty opět Fernando Torres. Gaspar poslal dlouhým pasem za obranu dopředu Rodriga a toho hosté ve vápně faulovali. Torres poslal při penaltě Toniho na druhou stranu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele