13. kolo
30.11.2003 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Racing Santander 1:2

Racing Santander přerušil rekordní sérii Bilbaa, které vyhrálo posledních pět utkání doma a potvrdil tím skvělou formu kterou má. Především na hřištích soupeřů, kde už dokázal vyhrát už ve Valencii. Lépe začal Athletic a Jonan vstřelil přízemní střelou zprava rychlý gól. Poté rozhodčí neposoudil jako nedovolený souboj hostujícího Casara s Ezquerrem ve vápně. Gól hostujícího Matea nebyl uznán pro předchozí faul, úspěšný byl až Bodipo. Zbavil se dvou obránců a vyrovnal. V druhé půli Santander dobře bránil a vyrážel do brejků. Povedl se ten Regueirův. Mario zahlédl Aranzubíu daleko z branky, a tak ho přehodil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele