01.02.2003 21:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už se nebudu opakovat, všichni asi sami víte, jak to dopadne. Myslem jsem, že ze zápasů s Malagou, Valencií a Celtou udělá Barca 4 body, ale má jeden jediný! V Madridu uhraje maximálně remízu.

Reagovat
Josifek

Barca v v tomhle roce z Madridu nebude vozit body a bylo by pro mě velký překvapení,kdyby dokázala na Atleticu udělat aspon jeden bodík za remízu.

Reagovat
antimadrista

Barca pod pravověrným kataláncem CARLESEM REXACHEM, roseká ty madriďany. Je to dobrá zpráva pro Javiera, je to totiž Rexachův oblíbenec a což znamená 3 banány do branky Atl. Madrid

Reagovat
Josifek

Hahahaha.No,myslim,že Barca bude moc moc moc štastná za remízu.

Reagovat
PJ

Mnoo, když tak koukam na tu tabulku... Barca je tři body od sestupu... Měli by s tim začít něco dělat. A začali dobře, vyhodili van Gaala. Myslim že když teď zabere a vyhraje pár zápasů, dostane se dopředu. Ale ne moc, s Ligou Mistrů se pro příští rok může rozloučit.

Reagovat
antimadrista

Nevim proč, vždyť ji vyhraje! forca barca

Reagovat
PJ

Dovol abych se zasmál. Hahaha. Barca na to letos nemá, i když se možná pod novym trenérem zvedne, na ty nejlepší v Lize Mistrů to stačit nebude.

Reagovat
antimadrista

Máš pravdu, na Barcu v LM nikdo nemá. forca barca

Reagovat
PJ

Si mě asi špatně pochopil, já neřikam, že na Barcu v LM nikdo nemá, ale naopak, že Barce namá na ty nejlepší a proto LM nevyhraje.

Reagovat
antimadrista

Hele webmastere, jak to že jsou v tý anketě 3 hráči z Realu Madrid a jenom 2 z Barcelony? Když už si tam dal Morientese tak už si tam měl dát i Marca Overmarse. forca barca

Reagovat
Webmaster

Máš pravdu, na Overmarse jsem zapomněl, ale je to v celku jedno, stejně Morientes nemá ani hlas. Jak tak na to koukam, stačilo tam dát Raula, Ronalda a Saviolu... I když já osobně bych volil Kluiverta...

Reagovat
Josifek

Overmase neni tak dobrej jako Morientes,jen je škoda,že co přisšel Ronaldo,tak už vůbec nehraje.RAúl si s Fernandem rozuměl víc než s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že nemá Moro ani hlas, když skoro nehraje. Overmars by tam taky neměl co dělat, protože dává málo branek. Místo Mora a Pandianiho bych tam raději viděl Nihata, Carewa a hlavně skvělého Fernanda Torrese. Kluivertovo procento je překvapivě nízké, je to daleko komplexnější útočník než Saviola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem dal hlas Kluivertovi protoze je to skvelej bombér!

Reagovat
Webmaster

Sakra, teď koukam že jsem tam zapomněl dát Carewa a Aimara, jak jsem původně chtěl... Mno ale jak je vidět, možnosti mohly být klidně jen tři :-)

Reagovat
antimadrista

Barca má novýho trenéra, chvíle napětí, JE TO RADOMIR ANTIČ!, kromě toho Barca je posílena o JUANA PABLA SORINA! Barca je zpět a teď všechny roseká! forca barca

Reagovat
smazaný uživatel

Věčný madridista Antič upsal svou duši ďáblu Gaspartovi. Tak to je show! S tím napětím bych to nepřeháněl, už 3 dny je to veřejné tajemství. Uvidíme jak si povede, v poslední době se mu vůbec nedařilo. Sorin má obrovskej potenciál, na MS byl možná nejlepším Argentincem. Je to podle mě dlouhodobě jeden z nejlepších "jezdičů" u levé lajny. Je tu ale jeden problém. Jeho prozatimní dvě štace v Itálii skončili velkým fiaskem. La Liga je útočnější, třeba mu sedne víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jak furt nekteri kecate ze MU predvadi hnusnej fotbal a ze Beckham hraje hovno tak ste se meli divat na dnesni zapas se Southamptonem...

Reagovat
PJ

No, to je teda gól. Ty, takovej katalánec a fanoušek Barcy, a oslavuješ někoho, kdo tolik let trénoval v Madridu? A jednu sezónu dokonce v Realu? Ty prostě jen slepě věříš tomu, že všechno, co je v Barceloně, je svatý a nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v haji :(

Reagovat
Josifek

No tak to je nářez,to sem ani já nečekal,takovej debakl!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsem se nedíval, docela už je lituju.

Reagovat
antimadrista

To je konec. Díky bohu, že přišel Radomir, ten je velkej znalec La ligy a dokáže Barcu zachránit. Jesus Antonio de la Cruz sice řekl, že bylo vidět u hráčů Barci zlepšení a že ji scházela jen útočná síla, ale teda já jsem u ni neviděl nic lepšího než co předváděli u Luise van Gaala. Když krize tak krize!

Reagovat
PJ

Já tě fakt nechápu. Jak můžeš vychvalovat někoho, kdo trénoval v Madridu? A navíc v Realu?

Reagovat
PJ

Nemůžeš se divit že nepředvádeli nic jinýho, za jeden den s nima sebelepší trenér nic neudělá. Uvidíme za pár tejdnů, jestli je Antič tak skvělej jak řikáš...

Reagovat
Josifek

Barca se dokonce ligy zlepší,ale nebude líp než na 8.místě.Ani v LM to daleko nedotáhne a v dalším ročníku LM bude určitě chybět.

Reagovat
antimadrista

Barca je jediný tým v Evropě, který ještě nechyběl v LM a ani tentokrát nebude chybět !

Reagovat
Josifek

Jo,to sice je,ale i o tenhle primát za rok příjde!!!

Reagovat
antimadrista

Nikdy.

Reagovat
HOST*

Za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem napište text. Příští rok je Barca bez Champ.league to je bez diskuse! Z krize v jaký je se jen tak nezvedne! Při zranění Savioly a L. Enriqueho nemaj směrem dopředu ŽÁDNOU ŠANCI!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Víš co, Luis Enrique už trénuje a Saviola by měl nastoupit už proti Bilbau.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele