Další články

Liberec opustí Hadaščok či Nitrianský, vrátit by se mohl Bosančič

Ve Slovanu Liberec už pro jarní část sezony nepočítají s útočníky Miroslavem Markovičem, Vojtěchem Hadaščokem a obráncem Milanem Nitrianským. Všichni tři mají s klubem nadále platné smlouvy, ale vedení jim oznámilo, že si mají hledat angažmá jinde. Na klubovém webu to uvedl sportovní ředitel Jan Nezmar.

Delarge odešel z Liberce do Rakouska

Konžský fotbalista Dzon Delarge přestoupil ze Slovanu Liberec do Rakouska, kde bude hrát za Admiru Wacker Mödling. Z kabiny Slovanu odcházejí také Vojtěch Hadaščok a Jiří Pimpara, kteří budou hostovat v druholigové Vlašimi, a Martin Janošík s Douglasem Djikou. Ti obléknou dres Třince.

Příbram získala z Liberce na hostování útočníka Hadaščoka

Útočník Vojtěch Hadaščok posílí Příbram, kam přichází na půlroční hostování z Liberce. Příbram o příchodu bývalého mládežnického reprezentanta informuje na svém webu.

Hradec Králové získal na hostování libereckého Hadačšoka

Hradec Králové posílil těsně před začátkem jarní části útočník Vojtěch Hadaščok, který do momentálně třináctého celku první ligy přišel na půlroční hostování z mistrovského Liberce. Východočeský klub tak reagoval na současné problémy s útočníky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele