Další články

Je jedno, kdo s kým hraje, my chceme postoupit, vzkazoval Hašek

Reprezentační trenér Ivan Hašek o čtvrtečním losu čtvrtého ročníku Ligy národů řekl, že národní tým musí mít za cíl postup a návrat do elitní Ligy A. Češi se ve skupině B1 kromě Gruzie utkají s Ukrajinou a Albánií, s nimiž mají z posledních zápasů negativní bilanci.

Gól, gól a pak lavička. Němci řeší pozici Černého i proč je zatím hráčem na poloviční úvazek

Dopředu to umí rozbalit, ale v defenzivě musí přidat. Právě proto Václav Černý podle expertů magazínu Kicker zatím během angažmá ve Wolfsburgu nedostává tolik šancí. Český štírek se trefil v poháru proti Lipsku, gól slavil i v bundesligovém duelu proti Brémám, jenže následně proti Mönchengladbachu se opět vrátil mezi náhradníky. Kdy přijde další šance? Trenér Wolfsburgu prozradil, v čem musí Černý přidat.

Černý: Chtěl jsem góly navázat na minulý ročník, rozjezd v Německu byl pomalejší

Václav Černý v rozhovoru s ČTK vyjádřil radost a úlevu z toho, že v posledních dvou soutěžních zápasech za Wolfsburg vstřelil dva góly. Šestadvacetiletý křídelník po pomalejším rozjezdu v Německu toužil navázat na minulou povedenou sezonu v Twente.

Udělal krok výš, zvyká si dobře, říkal o Černém krajan Morávek

Chvíli to trvalo, ale už se rozjel. Český reprezentant Václav Černý začíná pálit i v Německu ostrými. Nejprve premiérovým gólem vyřadil z pohárové soutěže obhájce z Lipska a další zásah na sebe nenechal dlouho čekat. Bombarďák Wolfsburgu, který přesídlil do Bundesligy z nizozemského Twente, pomohl novému zaměstnavateli k remíze 2:2 s Brémami.

Černý se poprvé trefil v Německu a byl za hrdinu. Speciální chvíle, radoval se

Konečně. Český reprezentant Václav Černý se trefil v dresu Wolfsburgu a hned z toho byla senzace, když rozhodl o výhře 1:0 nad vítězem posledních dvou ročníků Německého poháru z Lipska. "Všichni jsme byli šťastní, že se to povedlo. Atmosféra byla úžasná, bylo skvělé oslavit vše s našimi fanoušky," vykládal šestadvacetiletý fotbalista v rozhovoru pro klubovou televizi.

Černý: Musíme se hodně zlepšit, věřím, že v Albánii to bude úplně jiné než doma

Podle křídelníka Václava Černého se čeští fotbalisté budou muset ve čtvrtečním kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy v Albánii oproti zářijovému vzájemnému utkání (1:1) hodně zlepšit.

Udrželi jsme první místo, bod je ale málo, řekl Černý po remíze s Albánií

Záložník reprezentace Václav Černý po remíze 1:1 v kvalifikaci o mistrovství Evropy proti Albánii neskrýval zklamání. Podle jediného českého střelce utkání si národní tým nevypracoval dostatek šancí, domácí remízu považuje za ztrátu.

Černý věří, že po přestupu naváže na červnový povedený reprezentační sraz

Václav Černý věří, že v zářijových zápasech s Albánii a v Maďarsku naváže na povedený minulý reprezentační sraz v červnu, kdy dvěma góly pomohl k vítězství 3:0 na Faerských ostrovech v kvalifikaci mistrovství Evropy.

Chci být důležitou postavou reprezentace, říká Václav Černý

Když v patnácti odešel do akademie slavného Ajaxu Amsterdam a brzy se začal prosazovat i v jeho A-týmu, zdálo se jisté, že Václav Černý (25) před sebou má skvělou kariéru. Jenže přišla dvě těžká zranění kolene, dlouhé pauzy od fotbalu i odchod z mužstva. V dresu Twente se ale v minulé sezoně rozehrál ke skvělým výkonům, které mu vynesly až přestup do bundesligového Wolfsburgu...

Černý přestoupil do Wolfsburgu, Twente inkasuje za přestup 8 miliónů eur

Český reprezentant Václav Černý očekávaně uzavřel kontrakt s Wolfsburgem, kam přestoupí z Twente. V Enschede strávil tři sezóny, během nichž se stal stabilní součástí sestavy a také jedním z hlavních pilířů. Oba kluby se nakonec dohodly na odstupném ve výši 8 miliónů eur, u bundesligového celku podepsal pětadvacetiletý rodák z Příbrami smlouvu na čtyři roky.

Černý po březnovém srazu nebyl zatrpklý, v Twente ale měl větší motivaci

Reprezentační záložník Václav Černý nebyl zatrpklý poté, co v březnu v úvodních dvou kvalifikačních utkáních o postup na fotbalové mistrovství Evropy 2024 odehrál pouze dvě minuty proti Polsku. O to větší motivaci měl, aby v Twente podával takové výkony, jimiž by si vysloužil místo v základní sestavě.

Černý podle médií souhlasil s přestupem do Wolfsburgu, čeká se na dohodu klubů

Reprezentační záložník Václav Černý je blízko přestupu z Twente do Wolfsburgu. Pětadvacetiletý fotbalista už podle médií s odchodem do osmého týmu bundesligy souhlasil a čeká se jen na dohodu klubů. Informovala o tom agentura DPA s odkazem na server Wolfsburger Allgemeine Zeitung a deník De Telegraaf.

Černý do Německa? Českého reprezentanta sleduje Wolfsburg

O fotbalistu Václava Černého se zajímá bundesligový Wolfsburg. Podle listu Wolfsburger Allgemeinen Zeitung si osmý tým uplynulého ročníku nejvyšší německé soutěže vyhlédl českého záložníka Twente jako náhradu za egyptského reprezentanta Omara Marmoushe, který přestoupil do Eintrachtu Frankfurt.

Děláme naší práci dobře, pochvaluje si po dalším povedeném výkonu Černý

Twente opětovně útočí na pohárové pozice tabulky nizozemské ligy a ambice potvrdilo včerejším lehkonohým výkonem proti Nijmegenu. Celek z Enschede před vlastními fanoušky vyhrál 4:0, hodně vidět byl znovu Václav Černý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele