Další články

Opava má na startu přípravy další čtyři nové hráče

Opava pokračuje v posilování kádru. Poslední celek prvoligové tabulky začne přípravu s dalšími čtyřmi novými hráči, kteří s ním dnes odcestují na soustředění do Portugalska. S opavským týmem budou trénovat útočníci Tomášové Čvančara se Smolou a záložníci Patrik Hellebrand s Lukášem Kaniou.

Češi v zahraničí: To je kanonáda. Krásné góly dali Schick i Pekhart. Stříleli i další

Jakub Jankto pomohl k vítězství Sampdorie brankou i asistencí. Parádním gólem do sítě Bayernu se blýskl Patrik Schick z Leverkusenu. Tomáš Pekhart je nejlepším střelcem polské ligy, ale tentokrát jeho povedená trefa do sítě Mielce Legii Varšava nepomohla. Ani branka Milana Škody nestačila Rizesporu k bodům v Trabzonu. V Rumunsku se trefil obránce Ondřej Bačo, na Kypru zase Tomáš Wágner.

Češi v zahraničí: Součkovi ukradli gól, Petráškovi a Černému zůstaly

Tomáš Souček se podílel na vítězství West Hamu United, ale branku mu nakonec sebrali. Pavel Kadeřábek si zase v bundeslize užil triumf Hoffenheimu nad Bayernem. Gól dával v polské lize obránce Tomáš Petrášek a s Rakówem atakuje čelo tabulky. Branky začíná sbírat Václav Černý v nizozemském Twente. Michael Krmenčík se v Belgii musel spokojit s asistencí...

Češi v zahraničí: Zazářil Krmenčík, dva góly dal i Schwarz

Dvě branky Michaela Krmenčíka pomohly Bruggám k jasnému vítězství ve Waregemu. Střelecky zasvítil v polské lize Petr Schwarz. Dvěma proměněnými penaltami pomohl k vítězství Rakówa nad Bielskem Bialou...

Smola přestupuje z Ostravy do rumunského Mediasu

Útočník Tomáš Smola přestoupil z Ostravy do rumunského CS Gaz Metan Medias. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Smola původně gól proti Opavě nechtěl slavit, ale pak si ho užil

Prestižní slezské derby v Opavě v rámci 4. kola první ligy rozhodl pro Ostravu symbolicky útočník Tomáš Smola, který přišel do Baníku před sezonou ze soupeřova týmu. Vítězný gól na 1:0 původně nechtěl proti bývalému zaměstnavateli slavit, ale nakonec si jej užil. Výhry 2:0 nad slezským rivalem si hodně cenil.

Disciplinárka Smolu za pád proti Liberci trestat nebude

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace nebude trestat ostravského Tomáše Smolu za přihraný pád z prvního ligového kola proti Liberci, po kterém Baník chybně kopal penaltu. Podle disciplinárky nešlo o úmyslné simulování.

Baník Ostrava potvrdil příchod opavského střelce Smoly

Baník Ostrava posílí útočník Tomáš Smola. Nejlepší střelec Opavy odchází ze Slezského FC do Baníku po skončení smlouvy jako volný hráč a v novém působišti podepsal kontrakt na dva roky.

Kouč Kopecký i čtyřicetiletý Zavadil prodloužili smlouvy v Opavě

Trenér Ivan Kopecký prodloužil s Opavou smlouvu o dva roky. Nové víceleté kontrakty podepsalo i šest hráčů slezského mužstva včetně čtyřicetiletého záložníka Pavla Zavadila. Prvoligový nováček o tom informoval na svém webu.

Dát gól v derby a vyhrát je nádherný pocit, řekl opavský Smola

Hrdinou slezského derby 15. kola první ligy se stal opavský útočník Tomáš Smola, který gólem rozhodl o výhře 2:1 nad velkým rivalem Ostravou. Triumf a gól si užil o to více, že se nepotvrdily jeho obavy z výtržnosti fanoušků a utkání se dohrálo bez větších problémů.

V Brně jsme po dvou vítězstvích už jako doma, řekl opavský Smola

Hráči prvoligového nováčka Opavy se postupně zabydleli v Brně, kde kvůli rekonstrukci hrací plochy našli dočasný azyl. Slezané dosáhli v devátém ligové kole po výhře nad Teplicemi na sedmý bod vybojovaný v jihomoravské metropoli. Stejným výsledkem 2:0 zdolali Jablonec a bod si připsali po remíze 1:1 s Libercem.

Největší zklamání kariéry, většina brečela, řekl opavský Smola

Tomáš Smola měl ve včerejším finále domácího poháru MOL Cupu dvakrát na noze vyrovnání, ale ani jednu z velkých šancí neproměnil a opavští fotbalisté i kvůli tomu podlehli Zlínu 0:1. Útočník Slezanů neskrýval po zápase obrovské zklamání a přiznal, že se s porážkou bude hodně dlouho vyrovnávat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele