Další články

Werner doufá ve vzkříšení, Staněk má být koněm v boji o titul. Co říkají data?

Vedení londýnského Tottenhamu se hned v úvodu zimního přestupového okna rozhodlo pro poměrně překvapivý tah. Během půlročního hostování bude o své místo v sestavě bojovat německý útočník Timo Werner (27), který už za sebou má v rámci Premier League nepříliš povedené angažmá v Chelsea.

Werner uvažuje o odchodu z Lipska, vedení mu nebude bránit

Na novou situaci si v uplynulých měsících zvyká Timo Werner. Německý útočník býval nepostradatelnou součástí sestavy RB Lipsko a tým táhl svými góly, většinu podzimu ovšem tráví na lavičce náhradníků a vše by mohlo vyústit ve změnu dresu.

Werner si nezahraje do konce roku, Německu na MS nepomůže

Německý útočník Timo Werner z Lipska přijde kvůli zranění o mistrovství světa, které v Kataru začne za necelé tři týdny 20. listopadu. Ve středečním vítězném zápase Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck si poranil vazy v levém kotníku a po dnešním vyšetření od lékařů uslyšel, že do konce roku si nezahraje.

Lipsko se dohodlo s Chelsea na návratu Wernera

Timo Werner se po dvou letech vrací z Chelsea do RB Lipsko. Obě strany se domluvily na trvalém přestupu, Blues mohou celkem i s bonusy obdržet 30 milionů eur...

Útočník Werner míří z Chelsea zpět do Lipska

Německý útočník Timo Werner má z Chelsea namířeno zpět do Lipska. Šestadvacetiletý reprezentant se během dvou let v londýnském klubu neprosadil a podle německých médií by měl ve staronovém působišti podepsat pětiletou smlouvu. Přestup by měl být oficiálně oznámen v úterý.

Manchester City a Liverpool v ringu: 32. kolo Premier League v kostce

Boxerský střet těžkých vah, jak šlágr anglické nejvyšší soutěže označil po zápase liverpoolský manažer Jürgen Klopp, skončil na Etihad Stadium remízou 2:2. Fanoušci se kochali technickými finesami v maximální rychlosti, osobními souboji v maximální intenzitě a v neposlední řadě krásnými brankami. V Manchesteru se zkrátka a dobře točila fotbalová reklama na jeden záběr, která bavila od začátku do konce.

Nejlepší český střelec: 37. kolo Premier League v kostce

Dokázal to. Tomáš Souček jako první Čech v historii uzavře sezónu Premier League s dvojciferným počtem gólů. Desátý vsítil ve středu večer na hřišti West Bromwiche. Vyrovnával na 1:1 poté, co i vinou jeho teče otevřel skóre Matheus Pereira. Souček překonal dosavadní rekordmany Bergera s Barošem - nutno připomenout že coby střední záložník s nezanedbatelnými defenzivními pokyny. Bravo.

Tuchel se zastal Wernera. Góly přijdou, nepochybuje kouč

Vedení Chelsea před letošní sezonou investovalo obrovské finanční prostředky do posílení ofenzívy a desítky milionů liber se londýnskému klubu zatím nevracejí. Velká očekávání nenaplňuje Kai Havertz a kritizován je rovněž jeho krajan Timo Werner, ten každopádně má důvěru nového manažera Thomase Tuchela...

Werner se s Lipskem rozloučil dvěma góly a překonáním rekordu

Nejlepším možným způsobem zakončil útočník Timo Werner čtyřleté angažmá v Lipsku. V závěrečném 34. kole německé ligy rozhodl dvěma góly o výhře 2:1 v Augsburgu a před odchodem do Chelsea se s 95 zásahy osamostatnil v čele tabulky nejlepších střelců v klubové historii. Lipsko i díky jeho 28 bundesligovým trefám zakončilo ročník na třetím místě.

Chelsea oficiálně oznámila příchod útočníka Wernera

Timo Werner se stěhuje z RB Lipsko do Chelsea. Londýnský celek protistraně vyplatí 53 milionů eur, čímž se 24letý útočník stane historicky nejdražším německým hráčem...

Werner prý nebude hrát za Lipsko závěr Ligy mistrů

Německý útočník Timo Werner už je podle médií dohodnutý na letním přestupu do londýnské Chelsea. Kvůli němu si ale podle Sky Sports nezahraje závěrečný turnaj Ligy mistrů, který by se měl konat v srpnu.

Liverpool šetří, proto odmítl koupit kanonýra Wernera

O útočníka Timo Wernera z Lipska měl sice velký zájem Liverpool, ale nakonec se rozhodl čtyřiadvacetiletého fotbalistu nekupovat. Podle trenéra Jürgena Kloppa za to mohou úsporná opatření kvůli pandemii koronaviru, která přerušila takřka všechny evropské soutěže.

Chelsea se prý dohodla s Wernerem, uplatní výstupní klauzuli

Londýnská Chelsea se podle více médií dohodla na smlouvě s útočníkem Lipska Timem Wernerem. Německý reprezentant by měl po konci sezóny posílit Blues za 55 milionů eur.

Wernera je teď těžší bránit, chválil Nagelsmann střelce hattricku

Trenér Lipska Julian Nagelsmann po suverénním vítězství 5:0 na stadionu Mohuče v německé lize chválil autora hattricku Tima Wernera. Čtyřiadvacetiletý útočník se podle kouče zlepšil a pro soupeře je mnohem těžší ho bránit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele