Další články

Dortmund konečně s Hallerem, naskočil do přípravy s Düsseldorfem

Sébastien Haller naskočil necelého půl roku po zahájení léčby rakoviny varlat v dresu Borussie Dortmund do zápasu. Na soustředění v Marbelle se dostal na hřiště v závěru přípravného duelu s Fortunou Düsseldorf, teprve na začátku ledna se přitom po listopadové druhé operaci nádoru vrátil k tréninku.

Haller po druhé operaci nádoru varlat začal trénovat

Sébastien Haller z Dortmundu se po listopadové druhé operaci kvůli rakovině varlat vrátil k trénování. Na klubovém twitteru Borussie zveřejnil video, v němž poděkoval fanouškům za podporu.

Haller absolvoval druhou úspěšnou operaci, do sezony ale nezasáhne

Útočník Borussie Dortmund Sébastien Haller se musel kvůli rakovině varlat podrobit druhé operaci a v této sezoně už se na hřiště nevrátí. Osmadvacetiletý útočník diagnózu zjistil v červenci na soustředění před novým ročníkem a po první operaci podstoupil chemoterapii. Ještě v říjnu doufal, že se druhému zákroku vyhne.

Haller musí kvůli zhoubnému nádoru na další operaci

Útočník Sébastien Haller musí kvůli zhoubnému nádoru na varlatech na další operaci. První zákrok osmadvacetiletý fotbalista Dortmundu podstoupil v červenci a od té doby nehraje.

Haller si tři měsíce po operaci zhoubného nádoru zatrénoval na hřišti

Útočník Sébastien Haller se tři měsíce po operaci zhoubného nádoru na varlatech vrátil na hřiště. V úterý si zatrénoval v centru Ajaxu, odkud v létě přestoupil do Dortmundu.

Ozvěny z Bundesligy: Gute Besserung, Jungs!

Cesty dvou největších berlínských klubů se v posledních letech spíše rozcházejí, v jednom nicméně najdou fanoušci Herthy i Unionu společné pochopení. Oba tábory před nedávnem vřele uvítaly hráče, kteří překonali zákeřné onemocnění. Marco Richter i Timo Baumgartl již znovu běhají po trávnících a jistě fandí také Sébastienu Hallerovi s Jean-Paulem Boëtiusem, kteří nelehký boj s rakovinou nadále svádí.

Haller musí na chemoterapii a bude Dortmundu chybět několik měsíců

Letní posilu Dortmundu Sébastiena Hallera čeká několikaměsíční pauza. Osmadvacetiletý útočník musí po operaci zhoubného nádoru na varlatech na chemoterapii. Klub o tom informoval na webu.

Haller bude po operaci nádoru na varlatech chybět Dortmundu minimálně dva měsíce

Letní posila Dortmundu útočník Sébastien Haller bude po operaci nádoru na varlatech minimálně dva měsíce mimo hru. Dnes o tom informovalo vedení německého klubu. Osmadvacetiletý útočník, jenž přišel do Borussie před necelým měsícem z Ajaxu jako náhrada za kanonýra Erlinga Hålanda, nádor objevil na přípravném kempu ve Švýcarsku poté, co se necítil dobře při tréninku.

Haller opustil tréninkový kemp Dortmundu kvůli nádoru varlat

Útočník Borussie Dortmund Sebastian Haller (28) byl v průběhu pondělka nucen opustit tréninkový kemp ve Švýcarsku, lékaři mu při vyšetření objevili nádor varlat.

Nominaci na nejlepšího afrického fotbalistu vévodí vítěz posledního vydání Mané

Po necelých třech letech bude opět vyhlášen nejlepší africký fotbalista. Desetičlenné nominaci vévodí vítěz posledního vydání ankety útočník Sadio Mané, který v únoru pomohl senegalské reprezentaci k premiérovému zlatu na africkém šampionátu.

Haller se vrací do Bundesligy, přestoupil do Dortmundu

Borussia Dortmund do úspěšného konce dotáhla příchod Sébastiena Hallera, za něhož Ajaxu zaplatí 31 milionů eur bez bonusů. Osmadvacetiletý útočník ve svém novém působišti uzavřel čtyřletý kontrakt...

Godenzonen jim vydělali balík, nedoplatí však v Ajaxu na jejich výprodej?

Na jaře oslavili už 36. ligový titul. Kromě toho však v amsterdamském Ajaxu cílí během léta na další milník. Pokud totiž Sébastien Haller, Lisandro Martínez a Antony napodobí Frenkieho de Jonga či Matthijse de Ligta, utrží nejslavnější nizozemský klub za poslední čtyři sezony na přestupovém trhu přes půl miliardy eur (asi 12,3 miliard korun)!

Dortmund našel náhradu za Hålanda, z Ajaxu přijde Haller

Norského kanonýra Erlinga Hålanda, který přestoupil do Manchesteru City, se pokusí v útoku Borussie Dortmund nahradit Sébastian Haller z Ajaxu. Reprezentant Pobřeží slonoviny se podle německých médií domluvil s bundesligovým vicemistrem na pětileté smlouvě.

Ten Haga mrzelo ztracené vedení, Haller podle něj může být králem střelců

Ajax Amsterodam v úvodním osmifinále Ligy mistrů na stadionu Benfiky Lisabon dvakrát vedl, do domácí odvety ale půjde za nerozhodného stavu 2:2. Nizozemský šampion přišel o stoprocentní bilanci v tomto ročníku soutěže navzdory tomu, že kanonýr Sébastien Haller dal už jedenáctý gól. Ve středu se ale jednou trefil i do opačné brány.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele