Další články

Ve Slavii nepotřebný Rotaň bude hrát za Dynamo Kyjev

Slavia po ne právě vydařeném podzimu vyměnila trenéra a změn doznává i hráčský kádr. Sešívaní přestali počítat s několika zahraničními fotbalisty a po pouhém půl roce u nich končí Ruslan Rotaň. Ukrajinský záložník se vrací do vlasti a znovu oblékne dres Dynama Kyjev...

Slavia už nepočítá s Altintopem, Rotaněm a Šventem

Fotbalová Slavia Praha už nepočítá s trojicí zahraničních hráčů Halilem Altintopem, Ruslanem Rotaněm a Dušanem Šventem. Ani jeden z nich dnes nezahájil s úřadujícím mistrem zimní přípravu a všichni tři mají svolení hledat si nové angažmá.

Zázrak se podařil, komentoval Šilhavý příchod hvězd do Slavie

Trenér slávistických hráčů Jaroslav Šilhavý připustil, že příchod zvučných posil Portugalce Dannyho, Turka Halila Altintopa a Ukrajince Ruslana Rotaně je pro něj zázrakem. Hvězdní záložníci na něj udělali velký dojem, jsou skromní a kouč je přesvědčen, že dodají kádru klid, potřebný v zápasech evropských pohárů.

Slavii posílili Danny, Altintop a na testech uspěl Rotaň

Slávisté získali tři zahraniční výrazné posily. Úřadující český šampion angažoval před bojem v kvalifikaci Ligy mistrů dva ofenzivní záložníky - dosavadního kapitána Petrohradu Portugalce Dannyho a Turka Halila Altintopa, na testech pak uspěl ukrajinský reprezentant Ruslan Rotaň.

Se Slavií zahájil přípravu ukrajinský záložník Rotaň

Fotbalisté mistrovské Slavie zahájili přípravu na novou sezonu i s ukrajinským záložníkem Ruslanem Rotaňem. Pětatřicetiletý kapitán Dněpropetrovsku je v pražském klubu na týdenní zkoušce. Na setkání s novináři to uvedl trenér Jaroslav Šilhavý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele