Další články

Do Saúdské Arábie jde i Firmino, dohodl se s Al Ahli

Saúdskoarabské kluby hlásí další úlovek z Evropy, tamní ligu si vyzkouší Roberto Firmino. Brazilský útočník po minulé sezoně opustil Liverpool a jako volný hráč se dohodl s Al Ahli.

Poslední měsíce v Liverpoolu? Firmino se podle tisku rozhodl neprodloužit smlouvu

Vedení Liverpoolu bude podle posledních zpráv tamního tisku hledat náhradu za Roberta Firmina. Brazilský útočník má kontrakt do konce června a manažer Jürgen Klopp stál o prodloužení spolupráce, k opačnému rozhodnutí ovšem měl dospět sám fotbalista...

Firmino hraje roli v plánech Liverpoolu, Klopp s útočníkem počítá

Liverpool tento týden koupil z PSV Eindhoven Codyho Gakpa a média začala rychle spekulovat o tom, že tento transfer by mohl předznamenat odchod Roberta Firmina. Brazilský útočník ale má stále své místo v kádru, jeho i fanoušky o tom ujistil manažer Jürgen Klopp...

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Liverpool přišel minimálně na měsíc o zraněného Firmina

Liverpool v týdnu opět porazil Atlético Madrid a zajistil si postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů, zaznamenal ale i jednu ztrátu. Mimo hru je Roberto Firmino, brazilský reprezentant si poranil stehenní sval a na trávnících by se měl znovu objevit až začátkem prosince...

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Zdemolovaní demolovali: Sestava 14. kola Premier League

Jako by to bylo včera, co Manchester United a Liverpool zažily historickou ostudu - a téměř v jeden den. Šestigólový debakl doma od Tottenhamu nebo ještě větší rychta od Aston Villy, na to nejen fanoušci postižených celků koukali s otevřenou pusou. Tenhle víkend se zahojili. Red Devils dali šestku Leedsu, Reds rozdrtili Crystal Palace, no a podle toho vypadá i sestava kola...

Zápisky z Copy: 5+1 důvodů, proč se vyplatilo si noční derby naladit

Kdokoliv v noci nenařídil budík či se rozhodl nevyslyšet jeho zvonění, by měl nyní litovat. Argentina totiž nebyla tak moc k ničemu, jak se všeobecně čekalo, a s Brazílií sehrála poctivé semifinále na ostří nože. Výsledek je nakonec očekávaný a pravdou je, že Brazílie většinu zápasu seděla vzadu a čekala, co soupeř vymyslí, ale přesto to vážně stálo za to!

Liverpoolu budou v odvetě proti Barceloně chybět Salah i Firmino

Liverpoolu bude v úterní odvetě semifinále Ligy mistrů s Barcelonou chybět hlavní opora Muhammad Salah. Egyptský útočník a nejlepší střelec anglické ligy se nestihne zotavit po zranění hlavy, které utrpěl v sobotním utkání Premier League po srážce s brankářem Newcastlu Martinem Dúbravkou. "Reds" budou v odvetě kvůli zdravotním problémům postrádat i další ofenzivní hvězdu Roberta Firmina.

Mané: Říkal jsem Firminovi, že klidně může hrát i s jedním okem

Útočník Liverpoolu Sadio Mané po zápase Ligy mistrů proti Paris Saint Germain prozradil novinářům, že ještě 24 hodin před utkáním přemlouval střelce vítězné branky Roberta Firmina, aby to utkání nastoupil. Brazilec si totiž z ligového zápasu odnesl nepříjemné zranění oka.

Bylo to snadné rozhodování, říká o nové smlouvě Firmino

Liverpool o víkendu jenom remizoval se Stoke a stále nemá jisté umístění v nejlepší čtyřce tabulky Premier League, přesto měli jeho fanoušci jeden velký důvod k radosti. Zavdal jim ho Roberto Firmino, jedna z důležitých částí ofenzívy Reds se s vedením domluvila na nové smlouvě a na Anfield Road by měla působit až do června 2023...

Je důležité, aby Roberto Firmino prodloužil smlouvu, vyhlásil Klopp

Liverpool během zimní přestávky nechal odejít Philippeho Coutinha, jeho bývalý spoluhráč Roberto Firmino by ho ale neměl následovat. Manažer Jürgen Klopp chce s brazilským hráčem prodloužit spolupráci...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele