Další články

Mahrez a Henderson odcházejí z anglické ligy do Saúdské Arábie

Lukrativní nabídka ze Saúdské Arábie zlákala další dvě hvězdy. Alžírský útočník Riyad Mahrez přestoupí podle BBC za 30 milionů liber (826 milionů korun) z Manchesteru City do Al Ahli. Anglický záložník Jordan Henderson má namířeno z Liverpoolu do Al Ettifaqu, který za něj zaplatí 12 milionů liber (330 milionů korun) plus bonusy.

Martinelliho show a historická meta CR7: 10. kolo Premier League v kostce

Je Arsenal po nedělním skalpu Liverpoolu definitivně aspirantem na titul? Dle herního projevu rozhodně ano. Gunners v očekávaném šlágru zvítězili 3:2, pod což se gólem a nezištnou asistencí podepsal Gabriel Martinelli. Jednadvacetiletý Brazilec výkonnostně roste a hlasitě si říká o nominaci na mistrovství světa v Kataru, kde nebude scházet o šestnáct let starší Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil v Goodison Parku 700. ligovou branku v kariéře.

Manchester City prodloužil smlouvu s Mahrezem

Riyad Mahrez spojil i svoji další budoucnost s Manchesterem City. Jednatřicetiletý křídelník s úřadujícím anglickým šampionem podepsal nový kontrakt do roku 2025...

Nominaci na nejlepšího afrického fotbalistu vévodí vítěz posledního vydání Mané

Po necelých třech letech bude opět vyhlášen nejlepší africký fotbalista. Desetičlenné nominaci vévodí vítěz posledního vydání ankety útočník Sadio Mané, který v únoru pomohl senegalské reprezentaci k premiérovému zlatu na africkém šampionátu.

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

Zostuzení Leedsu ve stínu covidu: 17. kolo Premier League v kostce

V Anglii se šíří nová varianta koronaviru a během posledních dnů tvrdě zasahuje i do harmonogramu nejsledovanější fotbalové soutěže na světě. Ve vloženém 17. kole se proto odehrálo jen sedm utkání, o víkendu jich bude ještě o dvě méně. Nejzajímavější viděli fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City nadělil sestupem ohroženému Leedsu sedmičku.

Chci ukončit kariéru v Manchesteru City, prohlásil Mahrez

Riyad Mahrez patří k oporám Manchesteru City a na tom by se nemělo nic měnit. Alžírský křídelník se nechal slyšet, že by chtěl ve svém současném působišti ukončit kariéru...

Souček pálí jako Baroš: 20. kolo Premier League v kostce

Jen co 20. kolo začalo, už bylo jasné, co bude hlavním tématem Premier League v kostce, která obléká starý kabát. Co to znamená? Už zase budou v článku ty nejkrásnější góly kola, už zase bude plný statistik, odkazů a čísel od WhoScored.com. No a to téma? Přece Tomáš Souček. Světec, sympaťák, jedlík bramborového salátu, miláček fanoušků West Hamu a Moyesova zbraň země-vzduch.

Ole hodil do talónu žolíka: Sestava 10. kola Premier League

Nějakých dvacet let zpátky to byl nynější trenér Manchesteru United, kdo pod vedením Alexe Fergusona zhmotnil pojem dokonalého žolíka - útočníka, který přijde z lavičky a zničí unavenou obranu soupeře. V neděli Ole Gunnar Solskjaer našel svého nástupce. Je mu 33, za poločas stihl v Southamptonu 2+1 a rozhodně se nedá očekávat, že by roli náhradníka hodlal plnit i nadále...

Mahrez a Laporte kvůli covidu netrénují se spoluhráči z City

Anglický vicemistr Manchester City má dva týdny před prvním zápasem nové sezony Premier League dva fotbalisty nakažené koronavirem. S týmem se nemohou připravovat alžírský záložník Rijád Mahrez a francouzský obránce Aymeric Laporte, kteří jsou na deset dnů v izolaci.

Mahreze okradli o vzácné hodinky, šperky, peníze a dresy

O cennosti za více než půl milionu liber (15 milionů korun) přišel útočník Manchesteru City Riyad Mahrez, kterému neznámí zloději vykradli byt. Alžírského fotbalistu připravili podle listu The Sun o 50 tisíc liber v hotovosti (1,5 milionu korun), vzácné dresy v hodnotě 150 tisíc liber (4,5 milionu korun), náramky od Cartiera a troje luxusní hodinky. Zloději si odnesli dvoje rolexky a unikátní hodinky značky Richard Mille za 230 tisíc liber (6,9 milionu korun).

Anglický glosář: O tom, jak rychle a snadno vyspravit VAR

Na poslední kolo Premier League si v tuhle chvíli možná už ani nevzpomínáte, a přesto tu je opět Anglický glosář, aby vám ho náležitě připomenul. Opožděný a tentokrát kratší, ale kdo by se náhlému úbytku energie vůbec mohl divit, když jsem se po dlouhém odolávání rozhodl poprvé věnovat vy-víte-čemu...

Je to něco neuvěřitelného, říká o postupu Alžírska do finále Mahrez

Dvě vyrovnaná dramata přinesla semifinále letošního ročníku afrického šampionátu. Senegal rozhodl o své výhře nad Tuniskem až v prodloužení a do toho spěl i duel Alžírska s Nigérií. Třicet minut navíc ovšem odmítl Riyad Mahrez...

Mahrez nepomýšlí na odchod z Manchesteru City. Pořád si věřím, říká

Alžírský záložník Riyad Mahrez vyloučil, že by si pohrával s myšlenkami na odchod z Manchesteru City. Přestože v mistrovském týmu Pepa Guardioly nejlepší hráč Premier League z roku 2016 nehrál takovou roli, jakou by si představoval, chce se o místo v sestavě v příští sezoně porvat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele