Další články

Aubameyang je opět nepotřebný, řešením bude stěhování do Los Angeles FC

Vedení Chelsea během ledna přivedlo řadu nových posil a místo na soupisce i díky tomu nemá Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský útočník není spokojen a nebude čekat na šance, místo toho zvolí jistotu a zamíří na hostování do Los Angeles FC, jednání mají být v pokročilém stádiu...

Aktivita Chelsea vyústila v příchod dvou posil, tým doplnili Zakaria a Aubameyang

Vedení Chelsea mělo v průběhu včerejšího dne pořádně napilno a nakonec se mu povedlo dojednat příchod dalších dvou hráčů. O střílení branek by se měl starat útočník Pierre-Emerick Aubameyang, muziku ve středu pole pak bude nově tvrdit záložník Denis Zakaria...

Aubameyang má namířeno z Barcelony do Chelsea, opačným směrem může jít Alonso

Barcelonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang má namířeno do londýnské Chelsea. Podle televize Sky Sports se oba kluby dohodly na přestupu gabonského kanonýra. Za něj by měl do Katalánska přijít obránce Marcos Alonso a také finanční kompenzace kolem deseti milionů eur (245 milionů korun).

Kanonýr a kapitán Aubameyang už nebude hrát za reprezentaci Gabonu

Historicky nejlepší střelec Pierre-Emerick Aubameyang už nebude hrát za reprezentaci Gabonu, v níž je i kapitánem. Ve 32 letech se fotbalista Barcelony rozhodl kariéru v národním týmu ukončit. Loučí se po třinácti letech s 72 odehranými zápasy a 30 góly.

Barcelona potvrdila příchod útočníka Aubameyanga

Bývalého kapitána Arsenalu Pierra-Emericka Aubameyanga mrzí, že se nemohl pořádně rozloučit s fanoušky londýnského klubu, na instagramu ale definitivně potvrdil svůj odchod do Barcelony. Gabonský kanonýr už s novými spoluhráči absolvoval úterní trénink. Transfer potvrdily i oba kluby.

Barcelona se dohodla s Arsenalem na příchodu Aubameyanga

Pierre-Emerick Aubameyang podle posledních zpráv skutečně odejde z Arsenalu do Barcelony. Obě strany nakonec měly nalézt společnou řeč na bezplatném přestupu...

Aubameyang a Lemina opustí kvůli srdečním potížím africký Pohár národů

Gabonští fotbalisté Pierre-Emerick Aubameyang z Arsenalu a Mario Lemina z Nice svému národnímu týmu na africkém Poháru národů v nejbližších dnech nepomůžou. Oba hráči dostali povolení vrátit se do svých klubů, aby zde podstoupili důkladnější vyšetření srdce, na němž mají nález po prodělaném koronaviru.

Aubameyang a Lemina mají srdeční problémy, APN asi vynechají

Pierre-Emerick Aubameyang sice překonal covid-19, z karantény se však nejspíš na kamerunské trávníky nevrátí. Tým zdravotníků Africké fotbalové asociace (CAF) v rámci svých rutinních vyšetření upozornil na možné problémy se srdcem a útočníkovi Arsenalu nedoporučil se turnaje zúčastnit, potvrdila to ve svém stanovisku gabonská reprezentace. Totéž platí pro další dva Gabonce.

Aubameyang měl po příletu na mistrovství Afriky pozitivní test na koronavirus

Kapitán gabonské reprezentace Pierre-Emerick Aubameyang byl po příletu na africký Pohár národů v Kamerunu pozitivně testován na koronavirus. Stejný výsledek měli na letišti v Yaoundé i jeho spoluhráč záložník Mario Lemina a asistent trenéra Anicet Yala.

Aubameyang byl za další porušení disciplíny zbaven funkce kapitána Arsenalu

Pierre-Emerick Aubameyang už není kapitánem Arsenalu. Londýnský klub zbavil dvaatřicetiletého útočníka této funkce kvůli dalšímu disciplinárnímu prohřešku. Reprezentant Gabonu rovněž chybí v nominaci na středeční zápas anglické ligy s městským rivalem West Hamem.

Arteta velebí Aubameyanga: Do své hry přidal úplně nové prvky. Je radost to sledovat

Londýnský Arsenal v posledním kole po skvělém výkonu porazil Aston Villu 3:1 a posunul se na desáté místo tabulky. Jedním ze střelců úspěšného večera Gunners byl i kapitán Pierre Emerick Aubameyang, který sice neproměnil penaltu, ale z následné dorážky už se nemýlil. V rozhovoru pro klubovou televizi se o jeho aktuálních výkonech rozhovořil manažer Mikel Arteta.

Arteta věří, že Aubameyang brzy opět najde střeleckou formu

Manažer Arsenalu Mikel Arteta věří, že útočník Pierre-Emerick Aubameyang brzy najde ztracenou střeleckou formu. Radost naopak kouči londýnského celku, který ve čtvrtek čeká úvodní čtvrtfinále Evropské ligy se Slavií, dělají výkony Alexandra Lacazetta.

K čemu De Bruyne? 24. kolo Premier League v kostce

Šestnáct zápasů v řadě. Vítězná série Manchesteru City utěšeně narůstá těžko si nyní představit, že by měla v nejbližších dnech skončit. Za úžasnou formou překvapivě nestojí Kevin De Bruyne, Sergio Agüero nebo Raheem Sterling. Je to dokonalý systém Pepa Guardioly a jeden blyštivý klenot aspirující na cenu pro nejlepšího hráče sezóny.

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele