Další články

Zlínský Vyhnal dal v lize gól po šesti letech

Po více než šesti letech se zlínský útočník Pavel Vyhnal dočkal branky v první lize. Svým dnešním gólem nasměroval "Ševce" ve 14. kole k výhře 2:1 nad Karvinou a k posunu na třetí místo v tabulce. Osmadvacetiletý odchovanec pražské Slavie připustil, že už si na předchozí trefy v nejvyšší soutěži ani nepamatuje.

Plzeň se podle Vyhnala bála o výhru, Zlínu ale chyběl gól

Ačkoli Zlínští předvedli ve druhé půli utkání s Plzní možná zatím nejlepší jarní výkon a tlačili lídra tabulky, na gól nedosáhli a počtvrté za sebou prohráli. Podle útočníka Pavla Vyhnala alespoň tým potvrdil postupné zlepšení a má v reprezentační pauze na čem stavět.

Zlín v zimě získal vysněnou posilu a sní o pohárové obhajobě

Zlín se na jaře chystá vylepšit podzimní deváté místo. Zároveň touží zopakovat loňské pohárové tažení. Jak prožili Ševci zimní přestávku?

Zlín posílí druholigový kanonýr Vyhnal z Vlašimi

Fotbalisty Zlína posílí útočník Pavel Vyhnal z Vlašimi. Sedmadvacetiletý odchovanec pražské Slavie podepsal s moravským klubem smlouvu na tři roky. V podzimní části druhé ligy dal Vyhnal jedenáct gólů a je druhým nejlepším střelcem soutěže, i když nastoupil jen v devíti zápasech.

Krmenčík a Chramosta dostali jako první pokutu za simulování

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila poprvé tresty za simulování v českém profesionálním fotbale. Útočník Plzně Michael Krmenčík a útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta zaplatí pokutu 40 tisíc korun. Útočník druholigové Vlašimi Pavel Vyhnal je dokonce prvním hráčem, který má kvůli simulování zastavenou činnost na jedno soutěžní utkání. Jeho počínání totiž mělo vliv na výsledek.

Vyhnal ani nevěděl, jak gól oslavit

První soutěžní zápas za Bohemians 1905 a hned gól. Povedenou premiéru zažil útočník Pavel Vyhnal v dnešním duelu s Jabloncem, přesto po utkání neměl důvod k velké radosti, jelikož jeho trefa neodvrátila porážku 1:2. Po utkání přiznal, že ani nevěděl, jak má svůj první ligový gól oslavit.

Vyhnal litoval, že nevyužil proti Spartě šanci

Dvacetiletý útočník Slavie Pavel Vyhnal má za sebou slibně rozehranou prvoligovou premiéru se špatným koncem. V derby proti Spartě nastoupil překvapivě od začátku zápasu, v němž domácí fotbalisté dlouho vedli, a ze hřiště šel devět minut před koncem za stavu 1:1. Slavia však po Wilfriedově gólu z 89. minuty nakonec přišla i o remízu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele