Další články

Kuzmanović prodloužil smlouvu v Ostravě

Nemanja Kuzmanović si prodlouží působení v Ostravě. Dvaatřicetiletý záložník dnes podepsal s Baníkem novou smlouvu na další dva roky.

Vypadá to, že Bohemka je můj oblíbený soupeř, řekl Kuzmanovič

Ostravský útočník Nemanja Kuzmanovič potvrdil, že se mu proti fotbalistům Bohemians 1905 v aktuální ligové sezoně daří. V srpnu se na domácí výhře 4:2 podílel dvěma trefami a proti "Klokanům" se prosadil i na jejich hřišti. V 19. kole nejvyšší soutěže rozhodl gólem a přihrávkou o triumfu Baníku 2:0. Kuzmanoviče těšila branka i díky tomu, že v předchozích 12 utkáních v lize neskóroval.

Baník odstartoval přípravu na ligu i s Kuzmanovičem

Už s první zimní posilou Nemanjou Kuzmanovičem dnes odstartovali zimní přípravu hráči Baníku Ostrava. Srbský ofenzivní univerzál, o jehož odchodu už Opava informovala ve středu, dnes v Ostravě podepsal smlouvu na tři a půl roku a ihned se zapojil do přípravy.

Kuzmanovič míří z Opavy do Ostravy, opačně jde Stáňa

Opava přišla o kapitána a nejlepšího střelce Nemanju Kuzmanoviče, který přestoupil do Baníku Ostrava. Opačným směrem zamířil záložník Bronislav Stáňa a Opavští získali také útočníka Bidjeho Manziu z Olomouce.

Máme super fanoušky, každý týden za námi cestují, řekl Kuzmanovič

Opavští čekali až do čtvrtého kola na svůj první bodový zápis. Dosáhli na něj po remíze 1:1 v brněnském azylu. Kromě hráčů měli největší radost z úspěchu opavští fanoušci, kterých dorazila do Brna zhruba tisícovka ve žlutých klubových tričkách. Celý zápas proti Liberci své svěřence vytrvale povzbuzovali a jeho skončení jejich výkon ocenili bouřlivou děkovačkou.

Znojmo možná posílí plzeňský Malakjan

Nováčka první ligy Znojmo by mohli posílit záložníci Edgar Malakjan z Plzně a Nemanja Kuzmanovič z druholigových Bohemians Praha. Oba hráči se v příštím týdnu zapojí do přípravy moravského mužstva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele