Další články

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Zlín posiluje útok, záchranu mají vystřílet Kozák a Balaj

Předposlední tým FORTUNA:LIGY Zlín posílili dva útočníci - bývalý český reprezentant Libor Kozák a Slovák Filip Balaj. Kozák se na konci minulého roku dohodl na rozvázání smlouvy ve Slovácku. Balaj bude ve Zlíně hostovat z Cracovie Krakov. Moravský klub o tom informoval na svém webu.

Kozák si hledá nové angažmá, po dohodě s vedením končí ve Slovácku

Útočník Libor Kozák po půlroce skončil ve Slovácku. Vedení klubu se s bývalým hráčem Lazia nebo pražské Sparty dohodlo na předčasném rozvázání smlouvy. Osmý celek první ligy o tom informoval na webu.

Kozáka jsem nechtěl, ale vyříkali jsme si to, vysvětlil Svědík

Trenér Slovácka Martin Svědík po vítězném utkání čtvrtého ligového kola v Olomouci (2:1) přiznal, že autor dnešní rozhodující branky Libor Kozák v létě nefiguroval na jeho seznamu posil. Podle svých slov tak kouč bývalého reprezentačního útočníka opomíjel a napjaté situaci pomohl až sobotní rozhovor mezi oběma aktéry.

Útočníci Kozák a Brandner posílili kádr Slovácka

Devítinásobný český reprezentant Libor Kozák se po jediné sezoně v maďarském týmu Puskás Akadémia vrací do české ligy. Třiatřicetiletý útočník posílil úřadujícího vítěze domácího poháru Slovácko. Klub z Uherského Hradiště dnes oznámil i příchod dalšího útočníka Patrika Brandnera. Délku jejich smluv Slovácko na svém webu nezveřejnilo.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Kozák se po odchodu ze Sparty stal další českou posilou Puskás Akadémie

Bývalý král střelců české ligy Libor Kozák, kterému vypršela smlouva v pražské Spartě, se stal posilou maďarského celku Puskás Akadémia. Klub z vesnice Felcsút, který před 16 lety založil nynější maďarský premiér Viktor Orbán, o příchodu bývalého českého reprezentanta informoval na svém webu.

Kozák končí ve Spartě, vypršela mu smlouva

V pražské Spartě končí po vypršení smlouvy útočník Libor Kozák. Letnou opouští po dvouletém působení, kvůli zdravotním problémům ale v této sezoně odehrál jen 14 ligových zápasů, v nichž dal čtyři góly, a nezasáhne ani do dnešního závěrečného duelu s Brnem. V předchozím ročníku se stal se čtrnácti brankami králem střelců a při absencích Bořka Dočkala byl kapitánem pražského týmu.

Jágr, Rosický nebo Hamšík. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Kristýnce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 4. rokem charitativní podtext celé akce.

Koruna krále střelců by byla třešnička na dortu, řekl Kozák

Útočník Sparty Libor Kozák se díky dvěma gólům při výhře 3:0 nad Jabloncem dotáhl na nejlepšího kanonýra první ligy Petara Musu ze Slavie. A kdyby se jednatřicetiletému fotbalistovi v posledním kole nadstavby podařilo v derby získat titul krále střelců, byla by to pro něj pověstná třešnička na dortu.

Podle Kozáka se na jeho výkonech odráží vítězná série Sparty

Sparťan Libor Kozák v semifinále domácího poháru MOL Cupu proti Plzni přispěl rozhodujícím gólem k výhře 2:1 a prvnímu postupu Pražanů do finále od roku 2014. Jednatřicetiletý útočník potvrdil střeleckou formu a v posledních čtyřech zápasech dal stejný počet branek. Podle Kozáka se na jeho formě odráží vítězná šňůra Letenských, která se aktuálně natáhla na šest soutěžních utkání za sebou.

Kozák: Jsem rád, že když už jsem nastoupil, tak jsem dal dva góly

Poprvé od listopadu nastoupil v lize v základní sestavě Sparty na hrotu útoku Libor Kozák. Důvěru trenéra Václava Kotala splatil dvěma góly, kterými v 27. kole první ligy pomohl k výhře 3:0 nad Teplicemi. Jednatřicetiletý útočník připustil, že mohl přidat i další branku. Hlavní ale podle něj je, že pokud budou Letenští pokračovat v podobných výkonech, nemusí se bát o výsledky.

Doufám, že to tak půjde dál, řekl po hattricku sparťan Kozák

Útočník Libor Kozák pomohl Spartě druhým hattrickem v ligové kariéře porazit ve 12. kole Karvinou 4:0. Třígólové představení proti Slezanům se však od toho prvního výrazně lišilo. Zatímco Karviné nastřílel všechny branky ze hry, první hattrick ještě v dresu Liberce zaznamenal v dubnu proti Slovácku pouze z penalt.

Pozvánka do reprezentace je pro mě odměna, řekl Kozák

Vydařené jarní výkony v dresu Liberce vynesly útočníkovi Liboru Kozákovi nejen angažmá ve Spartě, ale i první reprezentační pozvánku od listopadu 2013. Návrat do národního mužstva bere Kozák jako odměnu za to, že se po jedenáctiletém působení v zahraničí rozhodl vrátit do Česka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele