Další články

Pavlenka vypadl z přípravy, brankáře trápí bolavá záda

Reprezentační brankář Jiří Pavlenka bude Brémám kvůli problémům se zády několik dní chybět v zimní přípravě. Podle německé agentury DPA není jisté, zda třicetiletý gólman do konce letošního roku ještě zasáhne do tréninku Werderu.

Pavlenka se vrací do tréninku a proti Leverkusenu bude chytat

Brankář Jiří Pavlenka, který v pátek v dresu Brém nedochytal kvůli zranění stehna zápas proti Augsburgu, se ve středu znovu zapojí do tréninku. V sobotu bude trenérovi Ole Wernerovi k dispozici v utkání na hřišti Leverkusenu, kde by měl čelit ofenzivním akcím dalších českých reprezentantů Patrika Schicka a Adama Hložka.

Reprezentaci doplnil Král, Mandous nahradil nemocného Pavlenku

Nominaci české reprezentace na čtyři červnové zápasy Ligy národů doplnil záložník Alex Král. Brankář Aleš Mandous nahradil nemocného Jiřího Pavlenku, který se nakazil koronavirem. Tým trenéra Jaroslava Šilhavého má nyní 24 hráčů.

Brankář Pavlenka prodloužil smlouvu ve Werderu Brémy

Brankář Jiří Pavlenka bude ve Werderu Brémy pokračovat i po návratu klubu do nejvyšší německé soutěže. Třicetiletý český gólman se s vedením dohodl na prodloužení smlouvy, dosavadní kontrakt mu měl vypršet v létě. Oznámili to dnes zástupci Werderu, Pavlenkova zastupující agentura Sport Invest v tiskové zprávě označila kontrakt za dvouletý.

Pavlenka se s Werderem blíží návratu do Bundesligy a nevyloučil, že zůstane

Brankář Jiří Pavlenka je s Werderem Brémy blízko návratu do německé nejvyšší soutěže a mohl by v klubu pokračovat, i když mu v létě končí smlouva.

Z nominace vypadli Schick a Pavlenka, povoláni byli Jurečka a Heča

Z nominace české reprezentace na čtvrteční semifinále play off o mistrovství světa proti domácímu Švédsku podle očekávání vypadl klíčový útočník Patrik Schick, který nestihl doléčit zranění. Ze zdravotních důvodů se omluvil také brankář Jiří Pavlenka. Dodatečnou pozvánku dostali nováčci útočník Václav Jurečka ze Slovácka a sparťanský gólman Milan Heča.

Pavlenka smlouvu neřeší, soustředí se na návrat do Bundesligy

Brankář Brém Jiří Pavlenka před startem jarní části druhé německé ligy myslí víc na boj o postup než na v létě končící smlouvu. Devětadvacetiletý fotbalista nyní o své budoucnosti nechce spekulovat, ale příliš si neumí představit, že by i následující sezonu strávil v druhé bundeslize. Také s ohledem na reprezentaci.

Neumím si představit, že budu další sezonu ve druhé lize, řekl Pavlenka

Jiří Pavlenka má s Werderem Brémy smlouvu jenom do konce sezony, proto se znovu spekuluje o jeho odchodu. Český reprezentant nechává otázku další budoucnosti otevřenou, ale nechce zůstávat další rok ve druhé lize...

Werder chce udržet Pavlenku, brzy začnou jednání o nové smlouvě

Jiří Pavlenka bude v dohledné době jednat o další budoucnosti. Český brankář kroutí svou pátou sezonu ve Werderu a smlouvu má jen do konce června příštího roku, vedení druholigového německého celku pak má zájem o prodloužení spolupráce...

Pavlenka má stále potíže se zády a chybí v přípravě Werderu

Brankáře Jiřího Pavlenku stále trápí potíže se zády, kvůli kterým těsně před mistrovstvím Evropy vypadl z kádru české reprezentace, a v Brémách se zatím nezapojí do týmového tréninku. Devětadvacetiletý gólman se připravuje individuálně.

Z nominace české reprezentace vypadl Pavlenka, po Skotsku ho nahradí Koubek

Z nominace české reprezentace těsně před vstupem do mistrovství Evropy vypadl zraněný brankář Jiří Pavlenka. Po pondělním úvodním utkání národního týmu v základní skupině se Skotskem v Glasgow ho nahradí Tomáš Koubek. Vedení mužstva o tom informovalo v tiskové zprávě.

O brankářské jedničce na Euru se rozhodne mezi Vaclíkem a Pavlenkou

O brankářské jedničce české reprezentace na mistrovství Evropy se podle trenéra Jaroslava Šilhavého rozhodne mezi Tomášem Vaclíkem a Jiřím Pavlenkou. Doplňuje je Aleš Mandous, který nahradil Ondřeje Koláře. Opora mistrovské Slavie se po návratu po vážném zranění hlavy necítí fyzicky ideálně.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele