Jean-Paul Boëtius Informace

Informace

  • Celé jméno
    Jean-Paul Boëtius
  • Výška
    178 cm
  • Datum narození
    22.03.1994
  • Váha
    67 kg
  • Pozice
    útočník

Národnost

  • Nizozemsko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Nizozemsko
1
71
0
0
0
0
0
0
0
Nizozemsko "21"
4
308
1
0
0
0
1
0
0

Články

Ozvěny z Bundesligy: Gute Besserung, Jungs!

Cesty dvou největších berlínských klubů se v posledních letech spíše rozcházejí, v jednom nicméně najdou fanoušci Herthy i Unionu společné pochopení. Oba tábory před nedávnem vřele uvítaly hráče, kteří překonali zákeřné onemocnění. Marco Richter i Timo Baumgartl již znovu běhají po trávnících a jistě fandí také Sébastienu Hallerovi s Jean-Paulem Boëtiusem, kteří nelehký boj s rakovinou nadále svádí.

Boëtius z Herthy je letošním čtvrtým hráčem v Německu s rakovinou varlat

Záložník Herthy Jean-Paul Boëtius má rakovinu varlat a zhoubný nádor mu lékaři musejí odstranit při operaci. Osmadvacetiletý Nizozemec je od jara už čtvrtým hráčem německé ligy, jemuž bylo toto onemocnění diagnostikováno.

Stagnující Boëtius: Švýcarsko mi po lidské stránce nesedlo

Jean-Paul Boëtius v sezoně 2013/14 vyletěl v barvách Feyenoordu Rotterdam, když z křídla nastřílel rovnou deset branek a u dalších devíti asistoval, od té doby se však nebyl schopen takové fazóně ani přiblížit. V létě 2015 odešel za dva miliony eur do švýcarské Basileje a tamní prostředí mu nesedlo natolik, že nyní hostuje v Belgii...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele