Další články

Liberec posílil nejlepší střelec druhé ligy Pázler

Další útočnou posilou Liberce se stal Jan Pázler. Nejlepší střelec uplynulé sezony druhé ligy přestoupil na sever Čech z Hradce Králové a s vedením Slovanu podepsal dlouhodobou smlouvu. Opačným směrem jako součást transakce zamířil Wesley Da Silva.

Pázler nečekal, že Hradec bude mít po šesti kolech devět bodů

Zatímco v Příbrami prožívají nejhorší start v historii první ligy, její dnešní soupeř Hradec Králové se po výhře 2:0 může pyšnit devíti body, což se mu ještě nikdy v dějinách české soutěže po šesti kolech nepovedlo. A překvapeni jsou vydařeným startem i sami hráči východočeského nováčka.

Z takové dálky jsem gól asi ještě nedal, pochvaloval si Pázler

Přestože se v minulé sezoně stal se sedmnácti góly nejlepším střelcem druhé ligy, při dnešním návratu královéhradeckých hráčů do nejvyšší soutěže na půdě Bohemians 1905 začal útočník Jan Pázler nečekaně jen na lavičce. Svou roli ale nevzal nijak negativně. V 70. minutě se dostal na hřiště a hned za čtyři minuty nasměroval svůj tým vedoucí trefou k výhře...

Útočník Pázler se vrací do Dukly, kde bude hostovat z Jablonce

Útočník Jan Pázler se po půl roce vrací z Jablonce do pražské Dukly, kde bude hostovat v podzimní části nadcházející sezony.

Jablonec posiluje útok, z Dukly si stáhl Pázlera

Jablonec posiluje ofenzivu po odchodu kanonýra Davida Lafaty do Sparty Praha. Do zimní přípravy druhého týmu Gambrinus ligy se zapojí reprezentant do 21 let Jan Pázler, kterého si klub stáhl z hostování v Dukle. Na webu pražského celku to uvedl generální ředitel Michal Šrámek.

Jablonec získal útočníka Pázlera, sezonu ale dokončí v Dukle

Baumit Jablonec získal na přestup Jana Pázlera z Dukly Praha. Jednadvacetiletý útočník však na sever Čech zamíří až od příštího ročníku, tuto sezonu ještě dokončí na hostování na Julisce. Informoval o tom web Dukly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele