Další články

Obalovačka De Bruyneho a návrat Coutinha: 22. kolo Premier League v kostce

Repríza loňského finále Champions League vyzněla lépe pro Manchester City, který po hubeném, ale zaslouženém vítězství 1:0 nad Chelsea mizí konkurentům na Ostrovech v prachu. Do hlavní role se obsadil Kevin De Bruyne, jehož oku lahodící střela rozvlnila síť, dostala vyprodaný stadion do varu a zvýšila náskok obhájců titulu v čele Premier League na 11 bodů.

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Vrásky pro Southgatea: 30. kolo Premier League v kostce

Nenominovat Trenta Alexander-Arnolda do anglické reprezentace byl velmi odvážný tah. Gareth Southgate rozvířil vody mezi experty i na sociálních sítích, jedni ho velebili, druzí považovali za blázna. Po nedělním zápase Liverpoolu s Arsenalem dostali za pravdu ti druzí, včera v Lize mistrů naopak. A trenér věhlasného Albionu má teď o čem přemýšlet...

Nejdřív Suk, teď Cuf: Sestava 13. kola Premier League

Na časy, kdy čeští fotbalisté v nejkonkurenceschopnější soutěži planety hráli prim, jsme dlouho jen se slzou v oku vzpomínali. Dva slávističtí Kladiváři ovšem zalepují naše staré rány víc než důstojně. Tomáš Souček už patří několik měsíců k miláčkům fanoušků West Hamu, no a odnedávna se k němu připojil i Vladimír Coufal. Jeho raketový vzestup vyvrcholil skvělým výkonem proti Crystal Palace.

Našli jsme nového lídra, pochválil Fabinha kouč Liverpoolu Klopp

Hráči Liverpoolu se museli ve středečním zápase Ligy mistrů na hřišti Ajaxu Amsterodam obejít bez obou stoperů, kteří nastoupili v základní sestavě sobotního duelu anglické ligy na hřišti Evertonu. Do středu obrany se tak musel posunout brazilský záložník Fabinho a i díky jeho obětavému zákroku loňští vítězové soutěže vyhráli 1:0.

Fabinho bude do konce roku chybět Liverpoolu

Realizační tým anglického Liverpoolu se musí do ledna obejít bez zraněného defenzivního záložníka Fabinha. Šestadvacetiletý Brazilec si podle klubového webu ve středečním utkání Ligy mistrů proti Neapoli poranil vazy v kotníku.

Fabinho se pomalu adaptuje na Anglii a vyhlíží lepší zítřky

Zklamáním jsou zatím letošní výkony záložníka Fabinha v Liverpoolu. Letní posila z AS Monaco v týmu Reds spíše paběrkuje a stále čeká na svůj debut v Premier League. Brazilec se ještě nedokázal plně adaptovat na ostrovní styl života a hry, v tomto směru ale dělá pokroky a vyhlíží lepší zítřky...

Fabinho přestupuje do Liverpoolu

Brazilský záložník Fabinho přestupu je z francouzského Monaca do Liverpoolu. Transfer na oficiálním webu potvrdil anglický klub. Zaplatit za něj má přes miliardu korun.

AS Monaco přijde o další oporu, v létě chce odejít Fabinho

AS Monaco před letošní sezonou přišlo o několik důležitých hráčů a ty by v průběhu příštího léta měl následovat Fabinho. Brazilský záložník vyhlíží změnu dresu, sám si ovšem uvědomuje, že nejprve musí zlepšit výkony...

Fabinho je spokojen v Monaku, působení v Anglii ale nevylučuje

Fabinho včera nastoupil k utkání na půdě Manchesteru City a není vyloučeno, že si jednou anglického prostředí užije mnohem více. Obránce AS Monaco má hned několik nápadníků z Premier League a sám nevylučuje vyslyšení jejich volání...

Monaco si pojistilo obránce Fabinha

Fabinho spojil i svoji další budoucnost s Monacem. To mělo brazilského reprezentanta pod smlouvou ještě na dva roky, obě strany se však nyní dohodly na prodloužení spolupráce až do roku 2021...

AS Monaco vykoupilo z Toulouse obránce Abdennoura

AS Monaco pokračuje v budování kádru, jehož úkolem bude zaútočit v nové sezoně na francouzský titul. Po Éricu Abidalovi a Ricardu Carvalhovi mají své jisté i další dva obránci, Aymen Abdennour a Fabinho...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele