Další články

Witsel i Can porušili karanténu a budou Borussii v derby chybět

V Dortmundu budou v sobotu při obnovení bundesligy v derby proti Schalke postrádat záložníky Axela Witsela i Emreho Cana. Oba se snaží doléčit zranění, ale protože kvůli tomu porušili týmovou karanténu, je po dnešku jejich absence jistá.

Dortmund aktivoval opci a natrvalo získal Cana

Emre Can před uzavřením přestupového okna zamířil z Juventusu na hostování s opcí do Borussie Dortmund, kde bude pokračovat i nadále. BVB aktivovalo opci a s německým reprezentantem podepsalo kontrakt do roku 2024...

Can se vrací do Bundesligy, bude nastupovat za Dortmund

Borussia Dortmund do úspěšného konce dotáhla příchod Emreho Cana. Německý reprezentant do Vestfálska přichází na půlroční hostování s povinnou kupní opcí...

Juventus počítá s Rabiotem i Canem, v zimě je odejít nenechá

Adrien Rabiot a Emre Can by měli letošní sezonu dohrát v Juventusu. Ani jeden ze záložníků nemá jisté místo v základní sestavě a tisk spekuluje o jejich lednových odchodech jinam. Jinak se ovšem na celou situaci dívá sportovní ředitel turínského celku Fabio Paratici...

Nevzdám se, budu tvrdě pracovat, prohlásil Can

Těžké období prožívá Emre Can, jenž za Juventus nastupuje pouze zřídka. Německý reprezentant se však nevzdává a nepomýšlí na odchod, naopak chce o své místo bojovat...

Manchester United zvažuje nabídku na Emreho Cana

Manchester United podle zdrojů Sky Sports připravuje lednovou nabídku na záložníka turínského Juventusu Emreho Cana. Německý záložník se v září nečekaně nevešel na soupisku Juve pro Ligu mistrů a od té doby se živě spekuluje o jeho odchodu.

Jsem rozzlobený a naštvaný, láteří Emre Can. Ligu mistrů si na podzim nezahraje

Italský Juventus nečekaně vynechal ze soupisky pro Ligu mistrů německého záložníka Emreho Cana a ten to vnímá jako velkou křivdu. Hovoří o porušeném slibu ze strany italského mistra.

Serie A je takticky mnohem lepší než Premier League, prohlásil Emre Can

Německý záložník Emre Can, který loni v létě vyměnil anglickou Premier League za italskou Serii A, když přestoupil z Liverpoolu do Juventusu, potvrdil tradovanou tezi, že na Apeninském poloostrově jsou mužstva daleko lépe takticky připravená, než na ostrovech.

Záložník Juventusu Can se podrobil operaci štítné žlázy

Záložník Juventusu Emre Can se podrobil operaci štítné žlázy a čeká ho herní pauza. Jak dlouho bude německý fotbalista turínskému klubu chybět, zatím není jasné.

Nejsme ženské, prohlásil Can k vyloučení Ronalda. Pak se musel omlouvat

Záložník Juventusu Turín Emre Can se musel omlouvat za komentáře, které pronesl po vyloučení Cristiana Ronalda ve Valencii. Někteří ho totiž nařkli ze sexismu.

Hotovo: Can vyměnil Liverpool za Juventus

Juventus do úspěšného konce dotáhl příchod Emreho Cana. Německý defenzivní univerzál se na Apeninský poloostrov vydává z Liverpoolu, přičemž obě strany podepsaly smlouvu do roku 2022...

Německý záložník Can končí v Liverpoolu, míří do Juventusu

Německý záložník Emre Can odchází po čtyřech letech z Liverpoolu a podle britských a italských médií má namířeno do Juventusu. V anglickém klubu vypršela čtyřiadvacetiletému univerzálovi smlouva. Poslední zápas za Liverpool si Can zahrál ve finále Ligy mistrů, v němž "Reds" podlehli Realu Madrid 1:3.

Liverpool do konce sezóny přišel o Cana

Emre Can už ve zbytku sezóny nepomůže Liverpoolu. Německý defenzivní univerzál, jemuž po sezóně na Anfield Road vyprší kontrakt, poslední tři týdny laboruje se zády...

Obránce Liverpoolu Matip přijde o zbytek sezony

Obránci Liverpoolu Joëlu Matipovi skončila sezona. Kamerunský fotbalista si v sobotním zápase anglické ligy s Crystal Palace poranil stehenní sval a podle klubového webu pravděpodobně bude muset na operaci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele