Další články

Portugalec Danny předčasně skončil ve Slavii

Portugalec Danny se dohodl se Slavií Praha na předčasném ukončení smlouvy. Po konci hostování už nebudou v Edenu působit ani ukrajinský obránce Eduard Sobol s útočníkem Tomášem Necidem a do letní přípravy se na jejím startu nezapojil ani turkmenský záložník Ruslan Mingazov.

Slávista Sobol se dostal do ideální sestavy Evropské ligy

Obránce Slavie Eduard Sobol se dostal do ideální jedenáctky úvodních zápasů základních skupin Evropské ligy podle serveru uefa.com. Letní ukrajinská posila přihrála Tomáši Necidovi na jediný gól utkání, v němž hráči pražské Slavie ve čtvrtek doma zvítězili 1:0 nad Maccabi Tel Aviv.

Slavia dotáhla příchod ukrajinského obránce Sobola

Slavia Praha dotáhla příchod krajního obránce Eduarda Sobola. Dvaadvacetiletý ukrajinský reprezentant úspěšně prošel zdravotními testy a bude v týmu úřadujícího českého mistra rok hostovat ze Šachtaru Doněck...

Slavia přivede na hostování ukrajinského reprezentanta Sobola

Slavii v pondělí posílí ukrajinský reprezentant Eduard Sobol. Příchod dvaadvacetiletého levého obránce na hostování ze Šachtaru Doněck oznámil na twitteru šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele