Další články

FIFA potrestala čtyři uruguayské reprezentanty

Mezinárodní federace FIFA potrestala zákazem startu ve čtyřech reprezentačních zápasech uruguayské fotbalisty Fernanda Musleru a Josého Maríu Giméneze za jejich agresivní chování k rozhodčím po vyřazení v základní skupině mistrovství světa. Jednozápasový distanc dostali další dva zkušení uruguayští reprezentanti Edinson Cavani a Diego Godín.

Cavani vyřešil budoucnost a podepsal dvouletý kontrakt s Valencií

Edinson Cavani si poprvé v kariéře vyzkouší španělskou nejvyšší soutěž. Pětatřicetiletý uruguayský střelec byl skoro dva měsíce volným hráčem a z nabízených možností ho nejvíce oslovila nabídka Valencie, dnes odpoledne dorazil na východ Pyrenejského poloostrova a večer podepsal kontrakt...

Villarreal sází na zkušenost, podle tisku se dohodl i s Cavanim

Villarreal letos loví posily mezi zkušenými fotbalisty a třetím do party by se údajně měl stát Edinson Cavani. Uruguayskému útočníkovi skončila smlouva v Manchesteru United a stal se volným hráčem, s vedením valencijského celku údajně má být slovně domluven na podmínkách...

Cavani podle Rangnicka dodrží smlouvu a sezonu dohraje v Manchesteru

Uruguayský útočník Edinson Cavani navzdory spekulacím médií dodrží smlouvu a dohraje v Manchesteru United sezonu. Na klubovém webu to prohlásil trenér "Rudých ďáblů" Ralf Rangnick.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Cavani oficiálně prodloužil smlouvu s Manchesterem United

Manchester United aktivoval opci a s Edinsonem Cavanim prodloužil smlouvu i pro nadcházející sezónu. Zkušený kanonýr tak návrat do Jižní Ameriky odloží minimálně o rok...

Pepova Diskont League: 31. kolo Premier League v kostce

Jsme zvyklí, že Premier League způsobuje výrazné rotace v základních sestavách. Že na ligu zkrátka manažeři zpravidla nasazují ty ideální, prémiové, jedenáctky a v pohárech to hold odehrají mladí. No tak Pep Guardiola v tomhle směru udělal úplnou revoluci, protože Premier League pro něj už vůbec prémiová není. Jakožto aktuálně až 4. nejdůležitější soutěž je to pro něj spíš liga diskontní...

FA potrestala Cavaniho i přesto, že uznala, že nešlo o rasismus

Anglická Fotbalová asociace (FA) potrestala útočníka Edinsona Cavaniho z Manchesteru United za použití výrazu "negrito" na instagramu i přesto, že uznala, že nešlo o rasismus. Vyplývá to z dnes zveřejněné zprávy disciplinární komise.

Uruguayský svaz i jazykovědci nesouhlasí s trestem pro Cavaniho

Uruguayský svaz, hráčská asociace i tamní jazykovědný úřad vyzvaly vedení anglického fotbalu, aby Edinsonu Cavanimu zrušilo třízápasový trest, který útočník Manchesteru United dostal za použití výrazu "negrito" na instagramu. Podle nich nešlo o rasistickou urážku, ale naopak v Jižní Americe běžné označení blízkých přátel a milovaných osob.

"Negrito" připraví Cavaniho o tři zápasy a tři miliony korun

Útočník Manchesteru United Edinson Cavani dostal za použití výrazu "negrito" na instagramu zákaz startu ve třech zápasech a pokutu 100.000 liber (téměř tři miliony korun). Anglická fotbalová asociace označila jeho příspěvek za urážlivý a nevhodný. Uruguayský hráč jím podle ní poškodil reputaci fotbalu.

Cavani dostane více prostoru a podle tisku i nový kontrakt

Na větší herní vytížení se v nadcházejících týdnech zřejmě může těšit Edinson Cavani. Uruguayský útočník začátkem října podepsal smlouvu s Manchesterem United a zatím nemá místo v základní sestavě, manažer Ole Gunnar Solskjaer s ním každopádně počítá a ve hře je i nový kontrakt pro jihoamerického fotbalistu...

Ole hodil do talónu žolíka: Sestava 10. kola Premier League

Nějakých dvacet let zpátky to byl nynější trenér Manchesteru United, kdo pod vedením Alexe Fergusona zhmotnil pojem dokonalého žolíka - útočníka, který přijde z lavičky a zničí unavenou obranu soupeře. V neděli Ole Gunnar Solskjaer našel svého nástupce. Je mu 33, za poločas stihl v Southamptonu 2+1 a rozhodně se nedá očekávat, že by roli náhradníka hodlal plnit i nadále...

Cavanimu hrozí trest za rasistický příspěvek na instagramu

Útočník Manchesteru United Edinson Cavani v Southamptonu jako žolík pomohl dvěma góly a asistencí k vítěznému obratu na 3:2. Třiatřicetiletý fotbalista po nedělním zápase anglické ligy slyšel hodně chvály, ale za rasistický příspěvek na instagramu mu hrozí trest od disciplinární komise, pokud s ním zahájí řízení.

Cavani nebude hrát o víkendu za United, musí zůstat v karanténě

Edinson Cavani, nová posila Manchesteru United, si bude muset na premiéru v anglické lize ještě další týden počkat. Třiatřicetiletý uruguayský útočník totiž po příchodu z Paris St. Germain, který se uskutečnil minulé pondělí v poslední den přestupů, musí splnit povinnou čtrnáctidenní karanténu a sobotní duel United na hřišti Newcastlu tak podle vyjádření klubu vynechá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele