Další články

Lovren se po penaltě s Českem zlobil: Co mám dělat, skákat jako svíčka?

Chorvatský fotbalista Dejan Lovren netajil po remíze 1:1 s českou reprezentací na mistrovství Evropy rozhořčení, že se po jeho zákroku na Patrika Schicka kopala penalta. Jednatřicetiletý obránce v prvním poločase trefil při výskoku českého střelce loktem do obličeje, způsobil mu krvavé zranění, načež španělský sudí Cerro Grande po zásahu videorozhodčího a přezkoumání situace ze záznamu nařídil penaltu, po níž šli svěřenci Jaroslava Šilhavého do vedení. Chorvaté dokázali už jen vyrovnat a mají po dvou zápasech ve skupině D jen bod.

Lovren: Páteční zápas bude těžký, Češi po Skotsku získali sebevědomí

Podle chorvatského stopera Dejana Lovrena bude páteční zápas s českým týmem na evropském šampionátu náročný, protože svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého získali sebevědomí úvodní výhrou 2:0 nad Skotskem. Obránce Petrohradu se však domnívá, že když vicemistři světa podají v Glasgow svůj ideální výkon, neměli by mít problém.

Lovren opouští Liverpool a stěhuje se do Zenitu Petrohrad

Zenit Petrohrad dotáhl příchod Dejana Lovrena. Chorvatský reprezentant mění působiště po šesti letech a svého nového zaměstnavatele vyjde na 12 milionů eur...

UEFA vynášela tresty, stopku dostali Müller, Wöber a Lovren

Chorvatský fotbalista Dejan Lovren byl potrestán disciplinární komisí UEFA zákazem startu v jednom reprezentačním utkání. Důvodem je jeho komentář na sociálních sítích vůči národnímu týmu Španělska po listopadovém vzájemném utkání, které Chorvatsko vyhrálo 3:2. Přijde tak o zápas kvalifikace o mistrovství Evropy s Ázerbájdžánem.

Lovren: Snad zůstaneme neporaženi až do konce sezony

Letošní sezona anglické nejvyšší soutěže se už brzy překlopí do své druhé poloviny a na čele dvacetičlenného pelotonu je v tuto chvíli Liverpool. Reds jsou jediným dosud neporaženým týmem celé Premier League a před sebou mají několik zajímavých výzev, ví to i obránce Dejan Lovren...

Z křivé výpovědi pro Mamiće byl po Modrićovi obviněn i Lovren

Dejan Lovren se bude v rodném Chorvatsku zodpovídat z křivé výpovědi u soudu s bývalým šéfem Dinama Záhřeb Zdravkem Mamićem. Státní zástupce v Osijeku obránce zažaloval stejně jako začátkem roku jeho reprezentačního kolegu Luku Modriće.

Francie nehrála fotbal, zlobil se chorvatský obránce Lovren

Chorvatský obránce Dejan Lovren se po porážce 2:4 ve finále mistrovství světa s Francií zlobil, že soupeř nehrál fotbal. Devětadvacetiletého stopera Liverpoolu zároveň naštvala penalta, kterou sudí Néstor Pitana po poradě s videorozhodčím odpískal za ruku Ivana Perišiče.

Liverpool si pojistil obránce Lovrena

Dejan Lovren spojil i další část své kariéry s Liverpoolem. Chorvatský reprezentant, který měl původně kontrakt do roku 2019, podepsal dvouleté prodloužení smlouvy...

Lallana a Lovren si natáhli třísla, reprezentacím nepomohou

Špatné zprávy registrují v táboře Liverpoolu, ale především anglické reprezentace. Adam Lallana se včera neúspěšně pokoušel rozchodit pnutí v tříslech a nakonec podle trenéra Jürgena Kloppa národnímu týmu nepomůže proti Maltě ani Slovinsku. V obdobné situaci se nachází stoper Lovren...

Lovren prohlásil, že na ME pojede jen jako hráč základní sestavy

Chorvatský obránce Dejan Lovren se svými výroky možná připravil o účast na mistrovství Evropy, kde se jeho tým ve skupině utká i s Českou republikou. Fotbalista Liverpoolu totiž prohlásil, že na Euro do Francie nepojede, pokud mu trenér Ante Čačič nezaručí místo v základní sestavě.

Lovren ukáže svoji hodnotu, nepochybuje Rodgers

Dejan Lovren se před rokem stěhoval ze Southamptonu do Liverpoolu a ve své debutové sezoně úplně nepřesvědčil. Manažer Brendan Rodgers přesto chorvatskému stoperovi stále věří...

Ze Southamptonu do Liverpoolu přestoupil také Lovren

Už třetího fotbalistu ze Southamptonu získal během letošního hlavního přestupového okna Liverpool. Anglický vicemistr dnes oznámil na svém webu příchod chorvatského obránce Dejana Lovrena, za kterého podle nepotvrzených informací zaplatil dvacet milionů liber...

Koeman chce udržet Lovrena, prodej ale nevylučuje

Manažerovi Southamptonu Ronaldu Koemanovi se nelíbí, že obránce Dejan Lovren dal otevřeně najevo svůj úmysl přestoupit do Liverpoolu. Reds mají o chorvatského reprezentanta velký zájem, zatím ho ale nezískali. Není vyloučeno, že Lovren bude pokračovat v Southamptonu.

Lovren přestoupil z Lyonu do Southamptonu

Southampton získal první velkou posilu pro novou sezonu, z Lyonu koupil obránce Dejana Lovrena, který se anglickému klubu upsal na čtyři sezony. Lyon za třiadvacetiletého chorvatského reprezentanta obdržel deset milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele