Další články

Diop přestoupil z Ostravy do druholigového tureckého Hataysporu

Ostravu po dvou letech opustil senegalský útočník Dame Diop a přestoupil do druholigového tureckého Hataysporu. Nejlepší podzimní střelec Baníku s lídrem tabulky podepsal smlouvu na dva a půl roku. Hatayspor o tom informoval na svém webu.

Diop: Branek mohlo a mělo být více než jen dvě

Zápas Ostravy a Olomouce ve 14. kole první ligy skončil remízou 2:2. Domácí po gólech Dame Diopa dvakrát vedli, Sigma však zásluhou Václava Jemelky pokaždé dokázala srovnat. Baník tak po pěti domácích výhrách v řadě ztratil, Olomouc na vítězství naopak od 13. října už pět utkání čeká.

Diop protrhl střelecké trápení a slavil premiérový hatttrick

Senegalský útočník Dame Diop byl dosud oceňován zejména za svou bojovnost a práci pro tým, ale fanoušci Baníku Ostrava mu vyčítali malou gólovou produktivitu, když v 18 zápasech dal jediný gól. V ligovém utkání s Olomoucí však střeleckou smůlu protrhl a třemi góly se podílel na výhře 4:1.

Zlín v zimě získal vysněnou posilu a sní o pohárové obhajobě

Zlín se na jaře chystá vylepšit podzimní deváté místo. Zároveň touží zopakovat loňské pohárové tažení. Jak prožili Ševci zimní přestávku?

Baník získal do útoku Diopa, blízko je i Fillův příchod

Fotbalisty Baníku Ostrava posílí senegalský útočník Dame Diop, který přestupuje ze Zlína, kde mu na konci roku končila smlouva. Autor devíti ligových gólů dnes podepsal s Baníkem dlouhodobý kontrakt. Blízko přestupu do ostravského klubu je také bývalý reprezentant Martin Fillo z Teplic. Jeden z nejproduktivnějších hráčů české soutěže je domluvený na podmínkách, podle teplického klubu bude přestup během vánočních svátků dotažen.

Zlínský Diop má zlomenou lícní kost

Zlínský Dame Diop má zlomenou lícní kost a čeká jej operace, po níž už do této sezony nezasáhne. Čtyřiadvacetiletý senegalský útočník utrpěl zranění v nedělním ligovém utkání v Jablonci (0:2). V 73. minutě se srazil s domácím obráncem Matějem Hanouskem a v bezvědomí byl převezen do nemocnice.

Útočník Diop uzavřel ve Zlíně dvouletou smlouvu

Senegalský útočník Dame Diop uzavřel těsně před startem jarním části ligy ve Zlíně dvouletý kontrakt. Je náhradou za nejlepšího zlínského střelce Lukáše Železníka, který zamířil do Slavie Praha.

Pražskou Slavii posílil Senegalec Dame Diop

Slavia Praha získala další zahraniční posilu. Vedení klubu dnes podepsalo dvouletou smlouvu s opcí se Senegalcem Damem Diopem, jednadvacetiletý ofenzivní záložník či útočník přišel do Edenu jako volný hráč.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele