Další články

Morata chce pro fanoušky ve Španělsku doživotní tresty za rasistické urážky

Podle Álvara Moraty z Atlética Madrid by měli fanoušci ve Španělsku za rasistické urážky dostat doživotní zákaz vstupu na fotbal. Třicetiletý útočník to prohlásil v rozhovoru pro ESPN.

Juventus se rozloučil s Dybalou a Bernardeschim, Morata se vrací do Atlética

Juventus potvrdil odchod Paula Dybaly, Federica Bernardeschiho a Álvara Moraty. Zatímco prvním dvěma hráčům turínský klub neprodloužil smlouvu a s jejich koncem po sezoně se už počítalo, Morata se vrátí po vypršení hostování do Atlética Madrid. Čtvrtý tým uplynulého ročníku Serie A se s trojicí ofenzivních hráčů oficiálně rozloučil na svém webu a sociálních sítích.

Morata oslavil jubilejní start vítězným gólem a udobřil si fanoušky

Španělský útočník Álvaro Morata oslavil 50. start v národním týmu vítěznou brankou a postupem na světový šampionát do Kataru. V kvalifikačním utkání proti Švédsku ho fanoušci oslavovali jako jediného střelce zápasu, v létě byl přitom na stejném stadionu La Cartuja v Seville během Eura vypískán.

Juventus prodloužil hostování Moraty z Atlética Madrid

Álvaro Morata bude i v nadcházející sezóně nastupovat za Juventus. "Stará dáma" se s Atléticem Madrid dohodla na ročním prodloužení hostování za 10 milionů eur...

Morata se podle Pirla může stát jedním z nejlepších útočníků

Trenér Juventusu Andrea Pirlo po úterní vydřené výhře 2:1 nad Ferencvárosem vyzdvihl útočníka Álvara Moratu, který ve druhé minutě nastavení vstřelil vítěznou branku a zajistil turínskému favoritovi postup do osmifinále Ligy mistrů už po čtvrtém kole skupinové fáze. Podle kouče se španělský reprezentant může stát jedním z nejlepších ofenzivních hráčů.

Pirlo si přeje postup, aby mohl nechat odpočinout opory

Trenér Juventusu Andrea Pirlo si přeje, aby Juventus už v úterním zápase s Ferencvárosem Budapešť rozhodl o postupu ze základní skupiny. Umožnilo by mu to potom pošetřit ve zbývajících dvou zápasech vytížené opory. S novináři ale debatoval i o tom, zda spolu mohou hrát tři hvězdy Staré dámy Ronaldo, Morata a Dybala.

Juventus potvrdil návrat útočníka Moraty

Álvaro Morata oficiálně zamířil z Atlética Madrid do Juventusu. Odchovanec Realu Madrid bude u Biancocelesti sezónu hostovat za 10 milionů eur, součástí dohody je rovněž opce za dalších 45 milionů...

Morata skončí v Chelsea, za rok bude kmenovým hráčem Atlética

Álvaro Morata se může těšit na další sezony v dresu Atlética Madrid. Španělský útočník přišel v lednu na osmnáctiměsíční hostování z Chelsea a všechny strany se už nyní dohodly na podmínkách stálého transferu...

Morata nemá zájem o návrat do Chelsea, chce zůstat v Atléticu

Álvaro Morata spřádá plány pro další část svojí kariéry a tu by rád spojil s madridským Atléticem. Španělský útočník zde hostuje z Chelsea a v hlavním městě bude hrát rovněž v sezoně 2019/2020, po níž se rozhodně nechce vracet do Anglie...

Někdejší podavač míčů Morata si v Atléticu splní klukovský sen

Álvaro Morata zkompletoval transfer z Chelsea do Atlética Madrid a poté se vyznal, že se mu splnil jeho klukovský sen. Na stadionu Atlética jako kluk podával míče a snil o tom, že si jednou právě v jeho dresu zahraje.

Morata se přesunul z Chelsea na hostování do Atlética Madrid

Atlético Madrid dotáhlo do úspěšného konce hostování Álvara Moraty. Španělský útočník se tím vrací do klubu, kde odstartoval svoji kariéru, Rojiblancos navíc mají předkupní opci...

Moratův příchod do Atlética už je prý na spadnutí

Podle španělské rozhlasové stanice Cadena přijde útočník Álvaro Morata do Atlética Madrid na 18měsíční hostování z londýnské Chelsea. Ta dostane 7 a půl milionu eur. Atlético by zároveň mělo mít v dohodě zakotvenou opci na trvalý přestup.

Jmenuju se Álvaro a nemají mě rádi. Proč se Morata v Chelsea trápí?

Branky nedává, na hřišti se trápí, fanoušci jsou z něj frustrovaní. Chelsea pod Mauriziem Sarrim šlape, k dokonalosti chybí jen maličkost: gólový útočník. Drahá posila Álvaro Morata tím správným mužem na hrot modrého útoku zatím rozhodně není. Proč se mu nedaří? A jak dlouho s ním ještě v londýnském klubu budou mít trpělivost?

Morata potřebuje získat jistotu, nepochybuje Sarri

Chelsea prožívá skvělý úvod sezóny, to stejné však nejde říct o Álvaru Moratovi, jenž se zatím pouze jedinkrát zapsal do střelecké listiny. Manažer Maurizio Sarri je přesvědčený, že útočník potřebuje důvěru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele