základní skupiny - skupina A, 3. kolo
13.06.2011 02:00 CET
4 : 1
(4:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První utkání opravdu vážných kandidátů na vítězství na Gold Cupu. O trochu více logicky favorizuji Mexiko, které bude mít na konci zápasu asi navrch. Kostarika se bude snažit udržet druhé postupové místo ve skupině A. Jsou mi sympatické oba týmy, tak zůstanu neutrální. Tip 2:1.

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko je pro mě od začátku turnaje jednoznačným favorite na vítězství. Jediný, kdo ho může ohrozit je družstvo Spojených států, které podle mě odejde poraženo ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko až nečekaně vysokým výsledkem potrvzuje, že to myslí na výhru v Gold Cupu opět vážně, no jak taky jinak. Kostarika sice prohrála, ale postupuje také, takže jí to až zase tak nemusí mrzet, ale varování přišlo relativně včas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele