základní skupiny - skupina F, 2. kolo
04.10.2018 18:55 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - F91 Dudelange 3:0

Real Betis se sice v první půli trochu trápil, ale po změně stran už se mu hrálo mnohem lépe. Srdnatě bojující lucemburský celek nakonec svými zásahy potopili Sanabria, Lo Celso a také Tello, který završil skóre utkání v 88. minutě.

Real Betis vstoupil do Evropské ligy jen remízou s Olympiakosem Pireus a před vlastními fanoušky chtěl získat lepší výsledek. K tomu mu mělo pomoci především renomé soupeře, protože lucemburský tým Dudelange jsou nováčkem pohárů. A dnes stál proti jménům jako Carvalko, Bartra, Sanabria nebo Guardado.

Béticos svou převahu demonstrovali prakticky od začátku utkání a byli lepším týmem. Tello přihrál do tandemu na Inuie, který ještě centroval do ohně. Nakonec si hostující obránci poradili. Ve 12. minutě našel Mandiho centr u druhé tyče obránce Sidneiho, který ale hlavičkoval pouze do boční sítě. O chvíli později pálil Andrés Guardado těsně nad břevno hostující brány.

První velkou šanci spálil po dvaceti minutách Sergio León, který dostal do vápna krásný pas od Tella. Před ním se ale zjevili hned tři protihráči, kteří ránu Leóna pohotově zablokovali. Betis tlačil svého soka před sebou, ale stále mu cosi chybělo. Pár centimetrů scházelo také Tellově ráně, po níž dorážel míč ještě Andrés Guardado.

Po změně stran se začínal osmělovat také hostující celek. Na druhý rohový kop si naskočil Méllise, jehož hlavičku dokázal Robles reflexivně zneškodnit. Jen o pár minu později upaloval po chybě obrany na brankáře Roblese také zkušený záložník Dominik Stolz a Robles měl co dělat, aby jeho šanci zakončenou střelou z úhlu vyrazil!

Ve stejné minutě se Betis dostal až k zahrávání rohového kopu a Andrés Guardado našel na zadní tyči Sidneie. Zkušený obránce hlavou vracel míč před bránu, kde našel Tonnyho Sanabriu. Jeho hlavička se od břevna odrazila za čáru a domácí vedli!

Chvíli to vypadalo, že utkání rozetne jen toto hubené skóre, ale v posledních deseti minutách jsme viděli další dvě branky. Sanabria z úhlu nezpanikařil a nahrál na penaltu Giovanimu Lo Celsovi, který si míč zpracoval a druhou nohou propálil vše před sebou! V 88. minutě táhl rychlý brejk Joaquín, který vystihl pohyb Cristiana Tella a mladý útočník v přečíslení prostřelil brankáře Frisinga - 3:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Co to melete za chcance AAAC hrálo zápas v Lucembursku,ne doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, zápas se hrál v Lucembursku

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele