základní skupiny - skupina L, 1. kolo
20.09.2018 18:55 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

MOL Vidi FC - BATE Borisov 0:2

Důležitý souboj BATE Borisova s Videotonem skončil výhrou zkušenějších Bělorusů, kteří si z půdy soupeře odváží tři body. Výsledek 2:0 obstarali Tuominen s Filipenkem a domácím zůstaly prázdné dlaně. Je tak docela dobře možné, že až si řada českých fanoušků Chelsea udělá zájezd do Maďarska na 6. kolo, MOL Vidi už nebude mít o co hrát.

V pětadvacáté minutě uháněl z mírného úhlu sám na bránu borisovský Ivanić a domácí gólman Tujvel musel poprvé zasahovat. Když ale za dvě minuty pálil takřka z ještě ostřejšího úhlu finský reprezentant Jasse Tuominen, míči zkřížit cestu nedokázal.

Vidi ale neskládalo zbraně a ještě do přestávky mohlo vyrovnat. István Kovacs byl ústřední postavou domácího týmu a dvakrát se v rozmezí pěti minut napřáhl ke střele. Poprvé bránu netrefil, podruhé už musel skvělým tygřím skokem zasáhnout Scherbitsky.

Rozhodnout mohl Skavyš, který se po zaváhání Viniciuse zjevil sám před gólmanem, ale Tujvel nakonec dokázal vystoupit a souboj vyhrát. Na opačné straně se snažil vyrovnat Siepovič, ale hlavou trefil jen brankáře Scherbitskyho.

A tak se opět ke slovu dostali hosté. Pět minut před koncem rozehrál Stasevič volný přímý kop a Jegor Filipenko byl trestuhodně úplně sám asi osm metrů před bránou. Do centru se položil hlavou a stanovil výsledek na konečných 0:2.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat
Theft90

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele