základní skupiny - skupina J, 2. kolo
04.10.2018 21:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Sevilla padla v Krasnodaru

Krasnodar doma dokázal zaskočit Sevillu a naprosto po zásluze získal všechny body a to měla Sevilla ještě štěstí, že neinkasovala více branek. Tomáše Vaclíka totiž hned třikrát zachránilo břevno. Španělský tým sice vedl zásluhou Nolita, ale Krasnodar v závěrečné čtvrthodině výsledek otočil, prosadili se Pereyra a Okriašvili.

Sevillu čekal na půdě aktuálně druhého týmu ruské ligy těžký zápas a to se od začátku zápasu potvrzovalo. Krasnodar začal o něco lépe, Claesson se po chybné rozehrávce Andalusanů dostal ke střele, ovšem Vaclíkovu branku vůbec netrefil. Totéž pak platilo i na druhé straně po akrobatickém zakončení Muriela. Ve 22.minutě měl Tomáš Vaclík velké štěstí, po rohovém kopu hlavičkoval na přední tyči Mamajev a balón skončil na břevně a další velkou dávku smůly si Krasnodar vybral o tři minuty později, kdy stejnou brankovou konstrukci trefil pro změnu Kaboré! Sevilla velké šance Krasnodaru přežila a před koncem prvního poločasu sama udeřila. Po rohovém kopu se k zakončení dostal nehlídaný Nolito a s pomocí teče procedil balón do sítě.

Krasnodar každopádně neskládal zbraně a je to neuvěřitelné, ale v 56.minutě se mu opět postavilo do cesty břevno! Claesson na malém vápně zakončoval úplně osamocený a Vaclík měl po třetí v zápase obrovské štěstí. To se však Sevilly nemohlo držet do nekonečna. Ruský celek dostal hosty pod tlak a čtvrthodinu před koncem se zaslouženě dočkal vyrovnání! Hezkou kombinaci na jeden dotek zakončil přesnou střelou k tyči Mauricio Pereyra.

Dělba bodů se Sevilla nepozdávala a Španělé na několik minut převzali iniciativu. Promes z dobré pozice opět netrefil branku a vzápětí ho napodobil hlavičkující Vázquez. Když už to vypadalo, že se Sevilla nadechuje k závěrečnému náporu, přišel krutý zásah. Ramírezův volný přímý kop ještě Vaclík vyrazil, ale akce pokračovala a na hlavičku Tornikeho Okriašviliho už český brankář zareagovat nedokázal.

Sevilla měla na vyrovnání málo času, v nastavení se sice tlačila do šestnáctky, ovšem Rusové si jedinečnou příležitost vzít nenechali a několikanásobného vítěze Evropské ligy porazili 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
EverlastD

2:1

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Messiáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele