základní skupiny - skupina H, 2. kolo
04.10.2018 21:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Frankfurt rozstřílel Lazio, které dohrávalo pouze s devíti hráči

Až nečekaně jednoznačný průběh mělo utkání mezi Frankfurtem a římským Laziem. Hosté doplatili na nedisciplinovanost a Eintrachtu hodně ulehčili cestu za vítězstvím. Dvěma góly zazářil v dresu domácích obránce Da Costa.

V sestavě domácích se nově objevili obránce Falette, záložník Gaćinović a útočník Jović. Hosté o víkendu nezvládli prestižní derby s městským rivalem AS a kouč Inzaghi nechal některé opory odpočívat. Šanci tak dostali brankář Proto, obránce Wallace, záložníci Basta s Durmisim či útočník Correa.

Již po čtyřech minutách vypukl na tribunách mohutný jásot. Centr De Guzmána od rohového praporku propadl k Da Costovi, jenž jej zblízka uklidil do sítě - 1:0. Za šest minut chtěl odpovědět hostující Immobile, jehož střelu z dálky vyrazil gólman Orlů Trapp. Lazio muselo již v 18. minutě střídat, když zraněného Durmisiho nahradil Lulić.

Ve 23. minutě nejprve zahrál Lucas před vápnem hostů rukou, čehož si však sudí nevšiml. Během následného brejku se k zakončení dostal Parolo, jenž vyrovnal. Za pět minut si ale vzali domácí náskok zpět. Haller na hranici pokutového území vybojoval míč, předal jej Gaćinovićovi, jenž jej ještě posunul na Kostiće, který zblízka zamířil pod břevno.

V závěru prvního poločasu nastal moment, který zásadním způsobem ovlivnil průběh utkání. Eintracht mohl jít po rohovém kopu Římanů do zajímavého předčíslení, které faulem zastavil Basta, jenž uviděl již druhou žlutou kartu v duelu a musel předčasně do sprch.

Po přestávce mělo oslabené Lazio co dělat, aby stačilo domácím. Pět minut po změně stran zakončil pohlednou akci Frankfurtu Jović, jenž křižnou střelou těsně netrefil zařízení. Za dvě minuty táhl další brejk Orlů Haller, před bránou přihrál Jovićovi, jenž krásným obloučkem překonal Prota a zvýšil vedení svého celku.

Hosté se po brance psychicky sesypali a když Correa surovým skluzem dohrál De Guzmána, šel po červené kartě taktéž do kabin. Lazio tak dohrávalo v devíti, což byla voda na mlýn již tak v pohodě hrajícímu Eintrachtu. Šestnáct minut před koncem utkání si rozhodčí nevšimli ofsajdového postavení Kostiće, jenž poté hledal Rebiće, avšak ten na míč těsně nedosáhl. O pět minut později pálil z voleje vedle De Guzmán.

V 85. minutě využil chyby v rozehrávce Lazia Da Costa, jehož přihrávku ale neproměnil v gól Haller. V nastavení se Da Costa vydal ještě na jeden útočný výlet a po Tawathově obloučku přidal svou druhou branku v zápasu, kterou upravil na konečných 4:1.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
EverlastD

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1p

Reagovat
10

aby komentátor četl Lazio jako [lázio], to jsem ještě nezažil

Reagovat
Pipo123

Videl si co ten Durmisi? Cital som ze si zlomil nohu

Reagovat
10

ruku...úplně otočený v loktu, hnus

Reagovat
Pipo123

Aaaa...

Reagovat
Pipo123

Co to tam robime? Podla štatistík to vyzera ze sme lepsi, som len na mobile a nevidim to

Reagovat
10

nejste lepší, hrajete podobný hovno jako oni, hlavně obrana zase směšná...ze 3 pološancí 3 góly, jinak je to bídnej fotbal, asi půjdu radši spát

Reagovat
Alberto Aquilani

Darmo ste futbalovejsi, keď oni raz zaútočia a dajú 2 góly. Zas príšera obrana a ten lepší Lucas pri oboch góloch.

Reagovat
Pipo123

Takze nasa klasika, zostava na prd, Badelj mal hrat, Basta uz nema na Lazio a Wallece je paródia sama o sebe. Stve ma Inzaghi, mohol by skusit hru na 4 obrancov, cokolvek zmenit, Najradsej by mohol rezignovať, mam pocit ze sa nejak zasekol a nevie co dalej

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Alberto Aquilani

No a Dusko to teraz zaklincoval

Reagovat
Pipo123

Basta na to nema uz dobre dve sezony, v lige hral obstojne Patric, no toho nezapísali na zapasy EL.

Reagovat
Pipo123

Myslel som ze Inzaghi sa poučí po minulej sezone, ale asi nie. Kvalita obrany moze byt Aka chce, no lepsi trener by ich naučil Aspon trosku branit a zvládať zapasy. Mali by osloviť Reju nech ich da trosku dokopy, ten Jeho ultra defenzívny futbal mi chyba.

Reagovat
Zark

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele