základní skupiny - skupina J, 1. kolo
14.09.2017 21:05 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Arena Lviv, Lvov

Reportáž

Zarja Luhansk - Östersunds FK 0:2

Senzace jménem Östersunds nadále pokračuje! Vítěz švédského poháru dokázal zvítězit na ukrajinské půdě a poprvé v základních skupinách evropských pohárů získal tři body. Zorju srazily na kolena branky Ghoddose a Gera.

Zápas ve Lvově mnoho zajímavých příležitostí nepřinesl. Jako první zahrozil Östersunds. Edwardsův ostrý centr zasáhl Ghoddose a na brankové čáře musel čarovat brankář Lunin. Zorja sice následně převzala iniciativu, ale její akce povětšinou končily před šestnáctkou.

Taktikou svázané utkání rozpletl až v 51.minutě první brankou Saman Ghoddos. Sema dobře vyvezl balón, rozdělil ho na Ghoddose, který křižnou ranou poslal Östersunds do vedení. Zorja marně hledala recept na pozornou obranu Švédů. Její akce nadále končily před šestnáctkou a jak ubýval čas, tím více se hosté ve vlastním vápně opevňovali.

Sudí Klossner ještě domácím nabídl čtyřminutové nastavení, ovšem místo vyrovnání přišla rána z milosti. Gero si šikovně převzal vhozený aut, udělal si prostor tělem a nechytatelnou ranou pod břevno rozhodl o vítězství Östersundsu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
HullCity

Pokud Zorja chce zabojovat o postup,musí dneska povinně brát 3 body...jen se trochu bojím,kdo vstřelí ty potřebné branky,protože v útoku na tom moc dobře nejsme...1:0.

Reagovat
HullCity

Do dnešního zápasu žádný švédský klub na Ukrajině nevyhrál.Bohužel je to tak jak říkal komentátor,kdyby zůstali ti hráči,co hráli loni skupinu EL proti Manchesteru United a kteří skončili v lize na 3.místě,tak by skóre vypadalo jinak.Takhle je to Zorja plná mladých nezkušených hráčů,kteří nejsou schopni uhrát výsledek proti týmu,co si pravděpodobně nevybojuje účast v EL pro další sezonu.Hráči Herthy a Bilbaa si můžou proti nám slušně zastřílet,pokud se jim bude chtít...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele